Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

Goldcar Meningen Amsterdam Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Amsterdam Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 102 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Dit jaar is al de derde keer dat ik een auto bij Goldcar huur. Heel blij.

Marco Domingos, 01/11/2019

oals altijd weer zonder problemen. Snel,, makkelijk en weer snel bevestigd.

Matty Musters, 30/10/2019

Easy usage, clear explanation and fast response for selected car/use

Robert Tholenaars, 21/10/2019

As ususal, quick, simple and easy as well good rates. Thank you Goldcar.

Marco Frik, 18/10/2019

prima website, overzichtelijk, snel en simpel. Iedereen kan hier mee werken.

Matty Musters, 13/10/2019

Altijd alles perfect geregeld en vriendelijk personeel in Nederland

Guus van Bon, 20/08/2019

it is cheap rental option I have seen so far including all the relevant insurance

Arun Manavalan Dhamodharan, 17/06/2019

it is good.. very easy and simple to make a booking. No confusion on insurance and the covers one needs to take.

Arun Manavalan Dhamodharan, 17/06/2019

Goldcar; goede website, goede prijs, goede service. Wederom bedankt !

Matty Musters, 17/06/2019

Super goed. Ik reserveer graag via Goldcar. Goede service en heel makkelijk.

Sjoukje Wynia, 15/06/2019

Perfect simple and fast! I will definitely book via Gold car again.

Sjoukje Wynia, 07/06/2019

Was netjes en duidelijk

Rupender Dhawan, 22/04/2019

Prima website makkelijk en duidelijk, plus prima aanbiedingen en vriendelijk personeel in Nederland

Guus van Bon, 08/04/2019

Duidelijke tekst, promotion talk en hulp aan de balie heeft gemaakt dat ik rechtstreeks met Goldcar zaken doe.

Gerold Ritfeld, 07/04/2019

Prima, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Voor iedereen makkelijk mee te werken.

Matty Musters, 09/03/2019

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.