Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

Goldcar Meningen Faro Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Faro Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 541 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

gemakkelijk en klantvriendelijk; reserveren gaat heel vlot, er zijn geen problemen met extra of onnodige vragen.

monique lommers, 18/09/2019

perfecte service en perfecte site, gebruiksvriendelijk en vlugge reservatie

Stijn Dedeckere, 24/07/2019

overzichtelijk en gemakkelijk om reservatie te doen. Zeer handig, gaat vanzelf, zonder problemen.

monique lommers, 16/07/2019

Duidelijke site, goede prijzen en snelle service. Aanrader!!!!!!!!!

Marc Schutz, 16/06/2019

Super goed huren bij coldcar rent'makkeilijke site en goed service.

Edwin de Snoo, 03/06/2019

compact, handig en gebruiksvriendelijk. zeker voor herhaling vatbaar.

monique lommers, 22/05/2019

Duidelijke website alles goed uitgelegd.Ook zeer aantrekkellijke prijzen van de wagens al in pakketen

Herman LM Verhoeven, 17/05/2019

Handige en vlotte site! Dit is al mijn 20ste boeking en alles is steeds goed verlopen.

paul van hest, 06/05/2019

zeer handig en gebruik vriendelijk alles wijst zich zelf succes verder

Cornelis Lubbe, 15/04/2019

gemakkelijk en overzichtelijk - leuk dat je punten kunt verzamelen

gabriella boonen, 07/04/2019

Altijd zonder problemen een juiste auto gekregen tegen juiste prijs

Ron Smit, 10/02/2019

Goede overzichtelijke site met duidelijke prijzen. Ruime keuze aan voertuigen

Peter Hordijk, 05/02/2019

prima website, duidelijk en scherpe prijzen. we hebben alleen maar positieve ervaringen met het huren van een auto bij Goldcar.

Eric-Jan Wawrzyniak, 12/01/2019

werkt prima en snel. Eerder ook prima ervaring met Goldcar in Faro, Portugal

Anton Fugers, 09/01/2019

Zeer duidelijke website. Overzichtelijk en makkelijk te boeken.

Roland Knops, 20/10/2018

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.