Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

Goldcar Meningen Girona Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Girona Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 184 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Supermakkelijke site, alles duidelijk, boek heel vaak bij Golcar, bevalt altijd goed !

Alexandra Bentvelzen ev Korver, 08/07/2019

Easy to use website, im looking forward to hier at goldcar!

Stanley Tolenaars, 04/07/2019

goede website, duidelijke prijzen, geen verrassingen, propere wagen

Theo Chantillon, 22/05/2019

TOP, snel geregeld., prima auto's. Ophalen en inleveren op luchthaven

Helena Nanny Marie van der Zwan, 19/05/2019

Tot nu toe alles perfect duidelijk, Heel eenvoudig te boeken. Hopelijk verder alles o.k.

Huguette De Mulder, 15/05/2019

overzichtelijk duidelijk en uit ondervinding goede auto leuke mensen op luchthaven

Cees van Schaik, 14/05/2019

heel duidelijk en gemakkelijk in gebruik! wertk snel en is overzichtelijjk

Jessica Bocquet, 02/05/2019

goed overzichtelijk site en snel gereserveerd. perfect! Tevens zijn de tarieven heel goed.

Robin Huizinga, 24/01/2019

goed en snel duidelijk en in welke taal je wilt

inna koudinova, 29/10/2018

Very good website, i'm very pleased that the reservation is made so fast and easy

Alexandra Bentvelzen e/v Korver, 16/09/2018

top geregeld, snel en adequate boeking, klein probleem met mijn bekende creditcard, gewoon opnieuw opgegeven , en toen goed.

Ronald Blind, 15/08/2018

Good cars for a good price. Website looks very nice and is easy to use.

Rick Verstegen, 05/07/2018

Correcte service zoals de klant verwacht. Makkelijk als men geregistreerd is.

Johan Van der Maelen, 02/07/2018

Website werkt erg goed, heel erg overzichtelijk en snel, iedere keer weer.

Alexandra Bentvelzen e/v Korver, 18/06/2018

alway a great experience, never had trouble now for the 3rd time and always nice cars and a good time

Sebastiaan Breugem , 14/05/2018

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.