Goldcar Meningen Girona Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Girona Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 150 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

goed overzichtelijk site en snel gereserveerd. perfect! Tevens zijn de tarieven heel goed.

Robin Huizinga, 24/01/2019

goed en snel duidelijk en in welke taal je wilt

inna koudinova, 29/10/2018

Very good website, i'm very pleased that the reservation is made so fast and easy

Alexandra Bentvelzen e/v Korver, 16/09/2018

top geregeld, snel en adequate boeking, klein probleem met mijn bekende creditcard, gewoon opnieuw opgegeven , en toen goed.

Ronald Blind, 15/08/2018

Good cars for a good price. Website looks very nice and is easy to use.

Rick Verstegen, 05/07/2018

Correcte service zoals de klant verwacht. Makkelijk als men geregistreerd is.

Johan Van der Maelen, 02/07/2018

Website werkt erg goed, heel erg overzichtelijk en snel, iedere keer weer.

Alexandra Bentvelzen e/v Korver, 18/06/2018

alway a great experience, never had trouble now for the 3rd time and always nice cars and a good time

Sebastiaan Breugem , 14/05/2018

Zeer ruim wagenpark en vlotte service voor boeking top! Aanrader Zeer gunstige prijs!

Ferdinand Scheepers, 27/03/2018

Zeer correcte service en de scherpste prijzen ook het personeel zeer behulpzaam echt een aanrader!

Ferdinand Scheepers, 12/03/2018

Al 4e keer dat we bij Goldar een auto huren, altijd super goed geregeld. Super website, mooie aanbiedingen, zeer goede prijzen.

Jasper van Wijk, 26/07/2017

zeer gebruikersvriendelijk

AJ Nanhoe, 28/06/2017

Oke website

Haico Junge, 22/05/2017

deze website is zeer overzichtelijk en makkelijk een auto te boeken

Ramon van Hulsel, 01/09/2014

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.

Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik. Ik aanvaard het gebruik van Cookies van derden