Goldcar Meningen Barcelona Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Barcelona Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 433 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

1e ervaring in Valencia was uitstekend

Gerrit Jonkman, 07/01/2019

Goede service!

Allal Idrissi, 09/08/2018

Duidelijk en gemakkelijk te boeken goede keuze en afhandeling is goed.

R.J. Feller, 06/08/2018

geweldige site. duidelijk en voldoende informatie over de producten

Ali Sarani, 30/07/2018

Een zeer overzichtelijke website die tevens heel gebruiksvriendelijk is

Brigitte Paenen, 17/07/2018

Goed niets over te vertellen en gemaklijk en simpel en duidelijk

Boujemar El Miri , 08/07/2018

De site is super makkelijk en de autokeuze ruim genoeg. Kijken al uit naar het ophalen van de auto met key n go

Marco van Tuijl, 05/07/2018

Duidelijke beschrijving

Arjan Draaisma, 03/06/2018

website is zeer gebruiksviendelijk service in barcelona is ook altijd goed

gilbert de koninck, 25/05/2018

Blij met boeking! Goed overzicht, goed prijzen! Benieuwd hoe het gaat met afhalen en brengen...

Patrick van Bladel, 26/04/2018

uitstekend gemakkelijk en duidelijk te bewerken met goede uitleg en overzicht

Arie Boonstoppel, 10/12/2017

Snelheid en gebruiksgemak

Stephane Bossier, 25/11/2017

Prettig alleen graag het inleveren van punten, juits voor het betalen !

Ferdinand Bekker, 12/06/2017

Een prima verhuur bedrijf, met een duidelijke website en goede service. Diverse malen al een auto bij goldcar gehuurd.

dignum Johannes teeuwen, 14/01/2015

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.

Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik. Ik aanvaard het gebruik van Cookies van derden