Goldcar Meningen Malaga Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Malaga Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 592 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Zeer vlot kunnen vastleggen. Duidelijke prijsbepaling. Zeer tevreden over werkwijze.

Paul Hellemans, 19/10/2018

Goede bruikbare site! Blijft dezelfde vertrouwde site om te boeken.

bassle frank, 07/10/2018

Super Makkelijk en hoop dat de "pick up and go" weer net zo goed gaat!!

Rutger heijnen, 03/09/2018

Super site, zeer betrouwbare en super klantvriendelijk. Verkeerde datum geboekt zeer snel opgelost door kantoor malaga vliegveld

jacqueline van hal, 31/08/2018

Heel overzichtelijk, nu nog afwachten hoe het daar loopt. Eerste maal rechtstreeks geboekt.

Katja Andries , 01/07/2018

Prima site! Snel en duidelijk. Nu nog afwachten hoe de afhandeling aldaar gaat.....

Jeroen Macnack, 29/04/2018

Eenvoudige klantvriendelijke website. Altijd met plezier een auto gehuurd

Jacco van Roekel, 22/12/2017

zeer duidelijke site om te reserveren en de aanbiedingen zijn positief

JAN ZWAAN, 20/12/2017

Gemakkelijk en duidelijk om te gebruiken. Leuk de korting bij het aamelden.

Pascal De Boeck, 14/12/2017

Steeds super tevreden met de service van Goldcar. Wij boeken meermaals per jaar bij deze verhuurder.

Verbraak August, 04/12/2017

Dat heb ik zo vaak gedaan. Ik doe het niet meer, ik boek toch weer bij U!

Rune Rolland, 30/10/2017

Duidelijk! Alle opties worden helder weergegeven. Bevestiging volgt onmiddellijjk

Machiel Kleijn, 09/10/2017

Easy to book, clear info. More easy compared to other rentalcars for use in Spain.

Peter Van Elslander, 06/10/2017

Best car rental

monigue suurling koehof, 21/08/2017

snel en makkelijk, hopelijk bij het ophalen dezelfde service

Reimond Hol Hol, 12/06/2017

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.

Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik. Ik aanvaard het gebruik van Cookies van derden