Goldcar Meningen Malaga Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Malaga Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 802 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Prima handige en snelle website erg aan te bevelen. Ik heb goede ervaringen met Gold Car afspraak is afspraak

Cornelis Soetens, 24/03/2019

Super offers and service

Fedir Popeleshko, 18/03/2019

Ik ben erg blij met jullie. goed georgaiseerd en zonder problemen de vakantie starten

Giel Peters, 18/03/2019

duidelijk en prettig om te reserveren en snel om een auto op te halen op Malaga Airport!!!

Eibert de Ruiter, 18/03/2019

Overzichtelijk en snel

Reinier van Egmond, 15/03/2019

Zolang ik tevreden blijf, kom ik terug ! Key and go is super handig, sleutel afhalen en weg ben ik !

Ingrid JM Verbruggen, 12/03/2019

Over het algemeen goed. Alleen is het lastig de juiste datum aan te vinken.

Andreas Razenberg, 05/03/2019

Prima site. Duidelijk overzicht van alle actuele en boekingen uit het verleden.

Cornelis Soetens, 28/02/2019

al jaren een tevreden klant, website is duidelijk en geeft geen verrassingen

George Stoffels, 23/02/2019

Snel reserveren op een overzichtelijke site. Mooie auto voor een redelijke prijs. 2e jaar dat we hier huren.

Ronaldus de Jong, 16/02/2019

Zeer goede service - duidelijke website - correcte prijzen - voldoende keuze

Ronald Veraart, 09/02/2019

zeer overzichtelijk en goede uitleg. ,prijs-kwaliteit goed. ik ben al enkele jaren klant

Johan Vandenbroucke, 07/02/2019

Zeer vlot kunnen vastleggen. Duidelijke prijsbepaling. Zeer tevreden over werkwijze.

Paul Hellemans, 19/10/2018

Goede bruikbare site! Blijft dezelfde vertrouwde site om te boeken.

bassle frank, 07/10/2018

Super Makkelijk en hoop dat de "pick up and go" weer net zo goed gaat!!

Rutger heijnen, 03/09/2018

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.

Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik. Ik aanvaard het gebruik van Cookies van derden