Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

Goldcar Meningen Malaga Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Malaga Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 934 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Very intuitive and clear

Bruno Van den Eeden, 15/06/2020

makkelijk boeken via website. Altijd waar voor je geld. Ben al vele jaren een tevreden klant.

Cornelis Soetens, 15/06/2020

goede maatschappij makkelijke website en waar voor je geld, gewoon doen.

Cornelis Soetens, 15/06/2020

Prima website duidelijk goede informatie fijn personeel en vriendelijk

Lambertus Carstens, 14/06/2020

Vlot kunnen boeken, zeer tevreden en hopelijk even vlot geholpen aan het loket.

Inge Brouwers, 08/11/2019

Ik huur al jaren bij Goldcar, In griekenland perfect, spanje Majorca goed, Pisa Italië perfect. Nu Malaga in oktober ga ik er gewoon vanuit dat het goed is.Ik huur altijd met alle verzekeringen full cover. En sluit de verzekering ook af bij Goldcar.

Lambertus Wolters, 22/07/2019

Good website, quick confirmation, repeating happy client.5 stars.;-)

Bauke Haga, 30/06/2019

TOP site snel gevonden wat ik aan het zoeken was. Beter als vroeger.

Marijn Van Deuren, 14/06/2019

Duidelijk en helder! Nette prijzen en autos tot hun beschikking....

Nick de Theye, 14/06/2019

Prima handige en snelle website erg aan te bevelen. Ik heb goede ervaringen met Gold Car afspraak is afspraak

Cornelis Soetens, 24/03/2019

Super offers and service

Fedir Popeleshko, 18/03/2019

Ik ben erg blij met jullie. goed georgaiseerd en zonder problemen de vakantie starten

Giel Peters, 18/03/2019

duidelijk en prettig om te reserveren en snel om een auto op te halen op Malaga Airport!!!

Eibert de Ruiter, 18/03/2019

Overzichtelijk en snel

Reinier van Egmond, 15/03/2019

Zolang ik tevreden blijf, kom ik terug ! Key and go is super handig, sleutel afhalen en weg ben ik !

Ingrid JM Verbruggen, 12/03/2019

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een kort formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.