Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

Goldcar Meningen Almeria Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Almeria Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 377 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Top site met duidelijke weergave. Ophalen en en terugbrengen was top.

Paul van den Berg, 09/06/2019

Fijne website, eenvoudig te gebruiken. Vriendelijke medewerkers, eenvoudige ophaal en teruggave van de wagen.

JORDI Poosen, 15/05/2019

goed duidelijk, eenvoudig in te vullen extra's komen duidelijk er bij, werkt soepel.

CHRISTIAAN DE BUYST, 11/05/2019

Werkt prima...in de toekomst boek ik steeds via deze Goldcar website

Luc Lambrechts, 10/05/2019

goede en gemakkelijke website leuke auto aan goedkope prijs, absoluut een aanrader

carine van daele, 06/05/2019

Tot nu toe nog geen problemen gehad, prima service. Wij nemen natuurlijk alle verzekeringen die er zijn.

Luc D'hoop, 05/05/2019

Zeer overzichtelijke foutloze website en perfecte service ter plaatse.

Lydia De No, 01/04/2019

Super makkelijk en helder. Ben lid van de club! Zou het iedereen aanraden.

JA Alonso, 24/03/2019

Super website. zeer goede service, vlotte afhandeling! Vriendelijk personeel.

ERIK VAN PEVENAEYGE, 26/01/2019

Duidelijk en verzorgde site en je hoeft niets aan het toeval over te laten Paul

Paul van den Berg, 24/01/2019

Helder, duidelijk en overzichtelijk Klantvriendelijke website. Erg positief

Johannes Roelen, 08/01/2019

gemakkelijke online reserving en betaling. Veel keuze uit verschillende modellen auto's aan zeer aantrekkelijke prijzen

Paul Versluys, 17/07/2018

Geen opmerkingen tot nu toe, hopelijk blijft dit zo en heebn we zolas voorheen geen problemen vermits ik de extra verzekering altijd neem

Luc D'hoop, 08/06/2018

makkelijk te gebruiken website. Zeer overzichtelijk en makkelijk te verkrijgen hulp

Geert De Troyer, 14/05/2018

Super makkelijke site waar men direct de gewenste informatie kan terug vinden.

Danny De Laet, 01/05/2018

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.