Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

COVID-19 INFORMATION
Goldcar Meningen Almeria Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Almeria Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 449 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

HOPELIJK KUNNEN WE ONZE BOEKING WIJZIGEN AANGEZIEN WE DOOR CORONA GEWIJZIGDE VLUCHTEN HEBBEN

ERIK WITHOFS, 13/06/2020

Snel, duidelijk en voldoende keus (wagenpark, formules etc). Prima prijs/kwaliteit.

Philippe Wuidar, 03/03/2020

duidelijk en mooi van kleuren had problemen mijn nieuwe kaart in te voeren maar volgens mij lag de fout niet bij jullie

CHRISTIAAN DE BUYST, 01/03/2020

Eenvoudig, snel en geen poespas.... En niet alleen de website: prima wagenpark.

Joop de Hoog, 20/10/2019

Very easy and very clear to select your car. All information is available!

Philippe Wuidar, 04/09/2019

zeer praktisch, overzichtelijk en klantvriendelijk vergeleken met andere collega's

Johan Boydens, 18/08/2019

Top site met duidelijke weergave. Ophalen en en terugbrengen was top.

Paul van den Berg, 09/06/2019

Fijne website, eenvoudig te gebruiken. Vriendelijke medewerkers, eenvoudige ophaal en teruggave van de wagen.

JORDI Poosen, 15/05/2019

goed duidelijk, eenvoudig in te vullen extra's komen duidelijk er bij, werkt soepel.

CHRISTIAAN DE BUYST, 11/05/2019

Werkt prima...in de toekomst boek ik steeds via deze Goldcar website

Luc Lambrechts, 10/05/2019

goede en gemakkelijke website leuke auto aan goedkope prijs, absoluut een aanrader

carine van daele, 06/05/2019

Tot nu toe nog geen problemen gehad, prima service. Wij nemen natuurlijk alle verzekeringen die er zijn.

Luc D'hoop, 05/05/2019

Zeer overzichtelijke foutloze website en perfecte service ter plaatse.

Lydia De No, 01/04/2019

Super makkelijk en helder. Ben lid van de club! Zou het iedereen aanraden.

JA Alonso, 24/03/2019

Super website. zeer goede service, vlotte afhandeling! Vriendelijk personeel.

ERIK VAN PEVENAEYGE, 26/01/2019

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een kort formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.