Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

Goldcar Meningen Porto Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Porto Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 321 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Perfect werkende en duidelijke site.Reservering makkelijk en duidelijke info wat in de prijs zit en wat niet. Ook altijd al ter plaatse prima service gehad

guy janssens, 25/03/2019

Gemakkelijk en overzichtelijk het is in een handomdraai gebeurt ,oke

mari ruijs, 18/03/2019

heel goede service huur altijd via hun en tot nu toe nog geen problemen gehad

steven duchateau, 28/02/2019

super, goede service ook aan de balie. Website is overzichtelijk en duidelijk in prijs en opties

Jan Lenaerts, 17/02/2019

Nu een keer in Portugal een auto gehuurd en is ook weer als van ouds gegaan met Key 'N Go altijd goed misschien niet het goedkoopste maar wel zorgeloos kompleet en dat is ook wat waard. Mvg. W van den Broek.

Wijnand van den Broek, 05/07/2018

duidelijk en overzichtelijke. Vlotte boeking. Al meerdere goede ervaringen gehad bij Goldcar

christian lauwerys, 04/05/2018

Handig, overzichtelijk. gemakkelijk in gebruik. Snel gereserveerd en betaald.

Patrick Vandebroek, 25/04/2018

Prima en duidelijke Website. dit is de eerste keer dat we van Goldcar gebruik maken, reactie volgt

Leonardus Kromhout, 26/02/2018

Na het selecteren van de auto komt er eerst een scherm naar boven om te vragen of ik voor een klein bedrag meer niet een andere auto wil. Als ik daar op de knop klik dat ik dat niet hoef gebeurt er niets... Verder goede website :)

Boris Arkenaar, 02/08/2017

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.