Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 1251 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Elke keer weer merken wij dat de website van Goldcar een ons veel gemak geeft bij het reservere van een auto in Spanje. Houden zo Goldcar !

Benno Ernst van Dop, 08/04/2019

The website is very easy to use and is very transparant. No surprises if you choose well

WIM DE BUCK, 07/04/2019

prima overzichtelijke site. Boek regelmatig Goldcar zonder problemen.

herman van den berge, 07/04/2019

Goede en snelle afhandeling een aanrader en meestal splinter nieuwe auto

mari ruijs, 07/04/2019

De afhandeling van de huur van jullie wagen is goed verlopen.

Marc Smets, 02/04/2019

heldere makkelijke site, duidelijk en snel zoeken naar de juiste wagen voor ons

Pierre van der Sanden, 02/04/2019

Snel alles terug gevonden - heel duidelijke informatie - makkelijk om extra's te nemen

Abdelkader Chaachoua, 02/04/2019

it is an excelent website! We like it. You can see easy all the option of the cars

KATHLEEN HOCHEPIED, 02/04/2019

prima auto's icm uitstekende dienstverlening. Vandaar dat ik klant ben bij Goldcar

Ed van Voorst, 01/04/2019

Overzichtelijk en gemakkelijke site. Boeken gaat snel.Tevreden over service in het algemeen!

NIC SEYNS, 28/03/2019

Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. Budgetvriendelijke prijzen!

Mireille Mertens, 27/03/2019

Vlotte werking, duidelijk, en praktisch, wij zouden Gold CAR iedereen aanraden.

Geert Van Hulle, 24/03/2019

weer snel geboekt, heel eenvoudig en duidelijk vooral als je member bent

Richard Hoogervorst, 20/03/2019

werkt perfect en vlot , overzichtelijk . zeer makkelijk zeker wanneer je in de goldcar club bent :-)

Dominique Vermeulen, 19/03/2019

Al jarenlang onze vaste betrouwbare verhuurder op Alicante AirPort

Ruud Groeneveld, 19/03/2019

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.

Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik. Ik aanvaard het gebruik van Cookies van derden