Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 1420 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Ik heb al andere maatschappijen geprobeerd, maar ik blijf bij Goldcar. Ik ben nog steeds tevreden van Goldcar. Ik hoop op jullie correctheid te mogen blijven rekenen.

Monique Van Der Eecken, 10/06/2019

Heldere website en prima auto verhuur bedrijf. nette prijzen en goede service

John van Vliet, 05/06/2019

Super, ik ben vaste klant, heel professioneel bedrijf nooit problemen

Temmerman Peggy, 04/06/2019

ruime keuze, toegankelijk en ervaring leert dat goldcar auto s biedt in prima staat

ed van Voorst, 04/06/2019

Bestelling gaat vrij vlot en website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Koenraad Westerlinck, 28/05/2019

T gaat zo soepel en keurig verzorgt!! super blij met goldcar, volgende keer weer!! Top

ruud triepels, 28/05/2019

Vlot en handig, duidelijk naar prijs en opties, aanrader, vooral click en go optie!!

Luc Van Ballaer, 26/05/2019

Reserveer al een aantal keer bij Goldcar Alicante. Goede afhandeling bij inleveren auto. Zeer tevreden

herman van den berge, 23/05/2019

Een zeer goede en overzichtelijke website en met de goldclub ideaal om punten te sparen. Bovendien worden de gegevens telkens opnieuw automatisch ingevuld.

Caroline Vereenooghe, 23/05/2019

goede website geen aanmerkingen. alles is duidelijk en gaat heel vlot

Freddy M L Thys, 22/05/2019

Ik ben tevreden van juli maatschappij ,ik heb bij juli al verschillende keren een wagen gehuurd , altijd in orde de wagen en voor terug binnen te doen ook geen probleem

Christian Vandemoortele, 19/05/2019

Eenvoudig te doorlopen procedure

GEERT JA VAN CRAEN, 19/05/2019

Goede website en zeer goede service en zeer mooie en goede auto`s met weinig kilometers

Smits Johannes, 18/05/2019

prima ben tevreden over de prijs en de gekozen autoklasse en hoop op een beetje zon

Cornelia Diemel, 18/05/2019

Een mooie en duidelijke website. Ik huur al jaren mijn vakantie auto bij GOLDCAR.

Pnj Guldenaar, 17/05/2019

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.

Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik. Ik aanvaard het gebruik van Cookies van derden