Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 1559 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

prima en snel werkende website, ben al lang klant van Goldcar in verschillende landen en nooit problemen ]

Paulus GM van den Eynde, 10/07/2019

Volstrekt helder en duidelijk

anton middelhoff, 10/07/2019

Topwebside en zeer goed overzicht met duidelijke prijsindicatie, een aanrader

eddy winters, 07/07/2019

Goede website en snelle service altijd vrij nieuwe auto`s met weinig km

Smits Johannes, 18/06/2019

Gemakkelijk en is zeer vlot gegaan , zal er zeker nog eens boeken .

ALAIN M TIMMERMANS, 16/06/2019

IS HEEL OVERZICHTELIJK EN KLANTVRIENDELIJK. GEMAKKELIJK DAT DE NEDERLANDSE TAAL KAN GEBRUIKT WORDEN

DIRK CARLOS J VAN WIEMEERSCH, 16/06/2019

Het is fijn om te weten dat je altijd een keurig schone en nieuwe auto tot je beschikking krijgt. Altijd naar mijn mening de beste prijzen met e meeste kortingen. Met vriendelijke groet, een tevreden klant!

Michael Alles, 15/06/2019

De website is eenvoudig te hanteren; keuzes zijn makkelijk te maken. Kosten zijn helder.

Henk Schuller, 14/06/2019

Erg duidelijk daarom boeken we bij goldcar en bevelen we jullie ook aan bij onze vrienden

JBJFYM Laureijs, 14/06/2019

Ik heb al andere maatschappijen geprobeerd, maar ik blijf bij Goldcar. Ik ben nog steeds tevreden van Goldcar. Ik hoop op jullie correctheid te mogen blijven rekenen.

Monique Van Der Eecken, 10/06/2019

Heldere website en prima auto verhuur bedrijf. nette prijzen en goede service

John van Vliet, 05/06/2019

Super, ik ben vaste klant, heel professioneel bedrijf nooit problemen

Temmerman Peggy, 04/06/2019

ruime keuze, toegankelijk en ervaring leert dat goldcar auto s biedt in prima staat

ed van Voorst, 04/06/2019

Bestelling gaat vrij vlot en website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Koenraad Westerlinck, 28/05/2019

T gaat zo soepel en keurig verzorgt!! super blij met goldcar, volgende keer weer!! Top

Ruud H J G Triepels, 28/05/2019

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.