Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

COVID-19 INFORMATION
Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 1736 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

De website werkt goed vanaf de telefoon

Onno Dobber, 23/06/2020

gebruiksvriendelijk en praktisch neemt niet veel tijd in beslag.Alles is duidelijk aangegeven.

PAUL PATERNOTTE, 22/06/2020

Zeer overzichtelijke website en scherpe prijzen , het zou wel leuk zijn om concreet het model van het voertuig op voorhand te weten ?Vriendelijke groeten

Dave Sels, 18/06/2020

Prima en duidelijk.

Andre Dielissen, 18/06/2020

Netjes, verzorgd, niet te druk of te veel informatie, goed te doorlopen.

Gerardus van Lieshout, 17/06/2020

handig en vlotte website. Makkelijk om te betalen. goede prijs kwaliteit

Elisabeth Haldermans, 15/06/2020

gebruiksvriendelijke website! Duidelijke omschrijving, aantrekkelijke prijzen!

Luc Gysels, 14/06/2020

Prima website en goed overzicht in wat beschikbaar is. Snelle reactie

Petra de Laat-Nordholt, 14/06/2020

top website , boek altijd bij deze car rent goede service best class

JLM Backx - Achtien, 13/06/2020

Still happy with the website of Goldcar easy in use and very clear! Congrats Goldcar

Frank Van der Steen, 11/06/2020

Al meer dan 30 jaar ben ik klant. En altijd heel erg tevreden en happy geweest!

Albert Vogel, 23/05/2020

Zeer gebruiksvriendelijke website aan voordelige tarieven. Steeds tevreden van service Goldcar!!

Christophe De Ceuster, 01/03/2020

Muy bien y rapido de hacer la reserva. Para todo esto soy socio. Gracias!

Juan Antonio Andujar Alonso, 23/12/2019

goede en verzorgde website. kost niet veel moeite om te boeken. Reeds diverse malen gebruikt.

Valeer Meijers, 15/12/2019

Prima service bij Goldcar en een zeer hoog gebruiksgemak voor de website .Key & Go werkt super gemakkelijk.

Luc Cornelissen, 15/12/2019

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een kort formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.