Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 1648 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Zoals altijd, snel, goed, betaalbaar en met perfecte service, ook ter plaatse van het afhalen en terugbrengen.

Benno Ernst van Dop, 25/11/2019

Vlotte verwerking en duidelijk - ook het afhalen verloopt prima - goede service.

Eric Van Den Langenbergh, 23/11/2019

top website heerlijk rondgekeken en kunnen boeken van de auto, middels systeem

Koen Bakker, 11/11/2019

Snelle en overzichtelijke website , zeer gemakkelijk om te gebruiken

leopold stolk, 11/11/2019

Prima website, snel en overzichtelijk. Reserveer hier al jaren, nooit geen probleem gehad.

Edwin Seinen, 07/11/2019

prima en mooie auto's en prima service en goede prijzen normaal deze is wat duurde nu

antonius van grol, 06/11/2019

Heel tevreden. Is een aanrader. Boek reeds een paar keer per jaar....

Goessens Chris, 05/11/2019

super vlotte afhandeling van de reservering. all-in-one prijs zonder zorgen. Key & go werkt prima!

Luc Cornelissen, 05/11/2019

Super website, duidelijk en overzichtelijk. Alles goed gespecificeerd. Daarbij werkt alles zeer snel.

Jos Peters, 04/11/2019

VERY GOOD WEBSITE , very easy to use , ! well informated , !!!!!!!!!

Gunter Vergauwen, 23/09/2019

prima en snel werkende website, ben al lang klant van Goldcar in verschillende landen en nooit problemen ]

Paulus GM van den Eynde, 10/07/2019

Volstrekt helder en duidelijk

anton middelhoff, 10/07/2019

Topwebside en zeer goed overzicht met duidelijke prijsindicatie, een aanrader

eddy winters, 07/07/2019

Goede website en snelle service altijd vrij nieuwe auto`s met weinig km

Smits Johannes, 18/06/2019

Gemakkelijk en is zeer vlot gegaan , zal er zeker nog eens boeken .

ALAIN M TIMMERMANS, 16/06/2019

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.