Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Alicante Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 982 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Duidelijke overzichtelijke site. Keuze genoeg aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding

Patricia Lanslots, 04/02/2019

bestelling en betaling ging vlot, weet niet wat nog meer te vertellen ?

guido thielemans, 07/01/2019

prima toch, makkelijk te vinden,prima toch, makkelijk te vinden,prima toch, makkelijk te vinden

gerard de geus, 21/10/2018

Top ! easy reservation and processing. Hope is will be easy to take out the car !

Gert Verbeeck, 25/09/2018

We huren al jaren bij GOLDCAR en we zijn zeer tevreden over de service en de auto's.

P.N.J. Guldenaar, 25/09/2018

alles verloopt heel vlot en overzichtelijk , je kunt gemakkelijk wijzigingen aanbrengen

Marc Daneels, 23/09/2018

zeer goed, prima- duidelijk. Wordt in de toekomst als ik het gewoon ben simpel en snel.

Kristiaan Mendonck, 09/09/2018

Perfect zit goed in elkaar , eenvoudig boeken en transparantie over de kosten

Kevin Neut , 09/09/2018

Lekker snel reserveren en zeer professioneel, veilig en betrouwbaar,.

Benno van Dop, 09/09/2018

ben zeer tevreden over deze autoverhuurder gemakkelijk in gebruik en prima service

Peter Wijk wijk, 29/08/2018

VERY GOODVERY GOODVERY GOODVERY GOODVERY GOODVERY GOODVERY GOODVERY GOODVERY GOODVERY GOOD

Rudi Kox, 27/08/2018

Het is een zeer goede website, zeer gebruikersvriendelijk en gezellig, zie toet toet

Jan Cornelis De Waard, 22/08/2018

Nog altijd beste prijs/kwaliteit en goede service enncorrecte afhandeling

Cornelis Houtzager, 19/08/2018

Beste, zeer tevreden met de goedkope aanbiedingen, maar een optie extras toevoegen zou handig zijn. voorbeeld: kinderzitje, GPS ?

Kenny Van Acker, 28/07/2018

goede overzichtelijke site

jose simons, 24/07/2018

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.

Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik. Ik aanvaard het gebruik van Cookies van derden