Goldcar Meningen Ibiza Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Ibiza Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 239 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

We liked the service on the website and on the telephone. We hope we have a fiat 500 :)! Thank you and till next time!

Remy de Die, 03/02/2019

Zeer duidelijke site, alles was zeer snel geregeld! Kijk uit naar de huurperiode!

Dennis Wijnschenk, 26/01/2019

super goed snel geboekt en prima prijzen, al meerdere positieve ervaringen

Gert Jan Versteeg, 01/12/2018

Very fast & easy, all done in less than 5 minutes, if pick up at the airport is just as fast, then definately 5 stars

Bart Stickers, 10/09/2018

Erg makkelijk om iets te vinden. Nou duimen dat alles gaat zoals geboekt. Vorige keer kregen we een andere auto

Sabine Cornelissen, 22/08/2018

Great cars, sure they ask for insurance at the desk, but not annoying. Good service

Niels Wouters, 08/08/2018

zeer gebruiksvriendelijke website. Overzichtelijk en zo

Aline Bauwens, 07/08/2018

perfekte duidelijk overzichtelijk kan niet beter al de tiende x geboekt!!!

Gerard-Wilhelm van Binsbergen, 24/07/2018

Het is een duidelijke website, ze bieden een goede service en een correcte prijs!

Daphne Snyers, 18/07/2018

Makkelijk en duidelijk in gebruik, klantvriendelijke mogelijkheden.

Kobie Fossey, 20/06/2018

So far So good...! Frist time direct Booking at goldcar other times true rentalcar.

Robert Montfrooij, 10/05/2018

Snelle Boeking, duidelijke aanwijzingen en keuze mogelijkheden

Andre Leeuwesteijn, 28/03/2018

very good company

ralph vonck, 04/07/2017

super

David Auman, 08/06/2017

Snel, duidelijk en goede service

Marco Verheul Verheul, 15/09/2014

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.

Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik. Ik aanvaard het gebruik van Cookies van derden