Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik.

Aanvaarden

Goldcar Meningen Ibiza Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Ibiza Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 380 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

Alles top en ok is niet de eerste keer we beroep doen op coldcar ibiza.

Armand Grootaert, 25/07/2019

super ! good service as always!! Very good website, very clear. br

KRISTOF MOISSON, 23/07/2019

Quick, easy, clear, done in 2 minutes, compared prices, cheapest around, hired cars with goldcar 4 or 5 times in the past, never had an issue

Bart Stickers, 12/07/2019

OVERZICHTELIJK EN HANDIG MAAKT HET RESERVEREN ZEER GEMAKKELIJK. IK ZAL GOLDCAR ZEKER AANBEVELEN AAN MIJN VRIENDEN.

Rudi Caberghs, 08/07/2019

Een goede snel werkende website met goede tarieven en duidelijke uitleg

Jan Hoestra, 27/05/2019

Zeer eenvoudig en overzichtelijke website! Daar waar andere autoverhuurbedrijven een wirwar aan opties aanbieden is het hier super makkelijk!

Imane Bouziki, 27/05/2019

Goldcar heeft een zeer gebruiksvriendelijke website en ze bieden een goede service.Steeds recente auto's in propere staat.Op regelmatige basis zijn er promoties.Je kan ook lid worden van de club goldcar waar je nog eens van extra's kan genieten.

Joris Van der Linden, 07/04/2019

Prima site , prima ervaringen

jan schut, 12/03/2019

Duidelijke website, goede keuzemogelijkheden. Duidelijke informatie.

Jantina Boerwinkel, 18/02/2019

We liked the service on the website and on the telephone. We hope we have a fiat 500 :)! Thank you and till next time!

Remy de Die, 03/02/2019

Zeer duidelijke site, alles was zeer snel geregeld! Kijk uit naar de huurperiode!

Dennis Wijnschenk, 26/01/2019

super goed snel geboekt en prima prijzen, al meerdere positieve ervaringen

Gert Jan Versteeg, 01/12/2018

deze site is heel makkelijk te behandelen. Ik kan deze site ten zeerste aanraden!!!!!

Jan Vermeire, 23/10/2018

Very fast & easy, all done in less than 5 minutes, if pick up at the airport is just as fast, then definately 5 stars

Bart Stickers, 10/09/2018

Erg makkelijk om iets te vinden. Nou duimen dat alles gaat zoals geboekt. Vorige keer kregen we een andere auto

Sabine Cornelissen, 22/08/2018

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.