Goldcar Meningen Reus Luchthaven

Algemene beoordeling Goldcar Meningen Reus Luchthaven

Beoordeling gebaseerd op 71 meningen

Goldcar Rent a Car Online

Bij Goldcar zijn we ons ervan bewust dat de gebruiker de beste ervaring verdient om het reserveren van een auto te vergemakkelijken. Via de website, de mobiele versie ervan of onze App waarborgen we dat u over alle nodige informatie beschikt om onze kantoren te kennen in 18 landen, zoals Spanje, Italië, Frankrijk, Portugal of Griekenland, met auto's speciale tarieven, aanbiedingen of promoties in 17 talen.

We zijn een van de beste low cost autoverhuurbedrijven en willen u dat tonen.

duidelijke prijzen goede informatie goede auto,s ruime keuze laatst slechts 200km zo goed als nieuw

maarten de held, 20/08/2018

WIJ HUREN WEL 5 MAAL PER JAAR EN HEBBEN NOG NOOIT PROBLEMEN GEHAD. DE ENIGE OPMERKING IS DE WACHTTIJD AAN DE BALIE BIJ OPHALING.

Eddy Callewaert, 05/06/2017

duidelijke website

Richard Hengeveld, 01/12/2016

Prima bedrijf om mee zaken te doen, echt top

Friso Kraayvanger Kraayvanger , 11/07/2016

prima site en prima bedrijf

Friso Kraayvanger Kraayvanger , 11/07/2016

Goed

Wil Berendsen, 06/04/2016

oke

elisabeth Roos, 04/04/2016

gemakkelijk en eenvoudig om een voertuig te huren op luchthaven

etienne van belle, 01/09/2015

Hoe verzamelen we deze Meningen over Goldcar?

Zodra de reservering via deze website is bevestigd, hebt u de mogelijkheid om de dienstverlening en de snelheid van het autoverhuurproces te beoordelen aan de hand van een klein formulier op het bevestigingsscherm.

Er zijn veel beoordelingsplatformen voor diensten en meningen zoals Tripadvisor, Ekomi of Mytripcar waar u voordelen en nadelen kunt lezen die andere gebruikers vermelden, maar enkel de meningen die u hier ziet, zijn van klanten die hun auto al hebben gereserveerd. Voordat u dus een auto bij ons huurt, bieden we u de mogelijkheid om te lezen wat andere echte klanten al hebben gezegd over het huren bij Goldcar.

Om uw browse-ervaring te verbeteren en u reclame te tonen die is aangepast aan uw voorkeuren op basis van de analyse van uw browsegewoonten, gebruiken we eigen cookies en cookies van derden. Als u blijft browsen op deze pagina of ergens op klikt, aanvaardt u het gebruik van eigen cookies. Voor meer informatie, klik hier. We hebben uw toestemming nodig voor het gebruik van cookies in verband met de verwerking van uw persoonsgegevens naar aanleiding van het gebruik. Ik aanvaard het gebruik van Cookies van derden