Gizlilik Politikası

1. Kişisel Verilerinizi kim işlemektedir?

2. Hakkınızda hangi Kişisel Verileri topluyoruz?

3. Kişisel Verilerinizi hangi amaçlarla işliyoruz?

4. Kişisel Verilerinizin alıcıları kimlerdir?

5. Kişisel Verilerinizi ne kadar süreyle saklıyoruz?

6. Kişisel Verilerinizin işlenmesine ilişkin hangi hakları kullanabilirsiniz?

7. Haklarınızı nasıl kullanıyorsunuz?

8. Kişisel Verilerinizi nasıl koruyoruz?

9. Websitemizde ortaklarımıza veya diğer sitelere yönlendirme yapan bağlantılara tıkladığınızda Kişisel Verilerinizin işlenmesi için hangi kurallar geçerlidir?

10. Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

1. Kişisel Verilerinizi kimler işlemektedir?

Kayıtlı ofisi Crtra olan Goldcar Spain, SL (veya "Goldcar"). Valencia N-332, Km.115, Edif. Goldcar, Posta Kodu 03550, Sant Joan D´Alacant, Alicante, İspanya, size hareketli çözümler sunmak için bu web sitesi, mobil uygulamalarımız veya kiralama acentelerimiz aracılığıyla toplanan ve işlenen Kişisel Verilerinizin "Veri Sorumlusu"dur.

Kişisel verinin korunması ile ilgili yürürlükteki düzenlemelere uygun olarak, bu politikada kullandığımız " Goldcar ", " biz", "bize" veya "bizim" terimleri Goldcar İspanya'yı ifade etmektedir, Goldcar Spain, SL, SA “Veri Kontrolörüdür”.

Goldcar Spain, SL, Europcar Mobility Group'un bir üyesidir. "Grubumuz" terimi, Europcar Mobility Group'u ifade eder.

Kişisel Verileri bize ilettiğinizde veya sizinle ilgili Kişisel Verileri topladığımızda, bu verileri Politikaya uygun olarak kullanmayı taahhüt ederiz.

2. Hakkınızda hangi Kişisel Verileri topluyoruz?

Bir hareket çözümleri sağlayıcısı olarak, bu web sitesi ve mobil uygulamalarımızla bağlantılı olarak size ürün ve hizmetlerimizi sunabilmek için çeşitli kategorilerdeki Kişisel Verileri topluyor ve işliyoruz.

Kişisel Veriler ile yalnızca sizi doğrudan tanımlayan verileri değil, aynı zamanda sizi dolaylı olarak tanımlayan verileri de kastediyoruz.

Hizmetlerimiz, web sitemizin ve mobil uygulamalarımızın kullanımı aracılığıyla topladığımız Kişisel Veri kategorileri aşağıdakileri içermektedir:

- Kimlik bilgileri: soyad, ad, e-posta adresi, telefon numarası, posta adresi, doğum tarihi, hesap tanımlayıcısı,

- Varsa, ek sürücülerin kimlik bilgileri: soyad, ad, e-posta adresi, telefon numarası, posta adresi,

- Sürücü belgeniz ve ek sürücü(ler)in ehliyeti,

- Ödeme verileri: hesap numaraları, kart numaraları vb.

- Finansal veriler: sipariş formlarınız, müşteri faturalarınız vb.

- Duruma göre trafik ihlallerine ilişkin veriler

- Aracınızın bulunduğu yerin havalimanı olması durumunda uçuşunuzla ilgili bilgiler,

- Özellikle üyesi olacağınız sadakat programlarını desteklemek için araç rezervasyonunuzla ilgili bilgiler.

- Web sitemizde veya mobil uygulamalarımızda dolaşımınızla ilgili veriler;

- Memnuniyet anketlerinizle veya özel sosyal medya sayfalarımızdaki etkileşimlerinizle ilgili veriler;

- Ses, görsel-işitsel ve elektronik veriler: müşteri hizmetleri departmanımızla e-posta, sohbet veya telefon yoluyla yaptığınız iletişimlerin kayıtları;

- Bağlı Aracımız aracılığıyla toplanan bilgiler (kiraladığınız araç bağlı bir araç ise): araç durumu, hasar veya kaza bilgileri, araç performans verileri, çalışma ve teşhis verileri, kilometre bilgileri, hızlanma ve fren hızları, yakıt tüketimi ve yakıt seviyeleri , lastik basıncı, kilometre sayacı okumaları, araç konumu ve diğer araç bilgileri. Goldcar'ın bağlı araçları ile ilgili veri işlenmesi ile ilgili herhangi bir bilgi için lütfen ilgili Gizlilik Politikasına bakınız.

- Çerezler ve diğer benzer teknolojilerle ilgili veriler. Çerezlerin kullanımı ile ilgili bilgiyi,için politikamıza bakınız.

Kişisel verilerinizin çoğunu doğrudan sizden alıyoruz, ancak trafik ihlallerine ilişkin cezalarla ilgili sorumlu yetkili makamlar da dahil olmak üzere üçüncü taraflardan veri alabiliriz.

3. Kişisel Verilerinizi hangi amaçlarla işliyoruz?

Kişisel Verilerinizi çeşitli amaçlarla ve aşağıdaki yasal dayanaklara dayanarak topluyor ve işliyoruz:

İşlemenin amaçları

İşlemenin yasal dayanağı

Müşteri hesabınızın oluşturulması ve yönetimi

Bu işleme faaliyeti, web sitemizin veya mobil uygulamalarımızın kullanım şart ve koşullarının kabulüne dayanmaktadır.

Özellikle aşağıdakiler için rezervasyon ve kiralama sözleşmenizin yönetimi:

- Rezervasyonunuzu onaylama, değiştirme veya iptal etme;

- Rezervasyonunuz ve kiralamanız ile ilgili olarak sizinle iletişime geçmek (örneğin, rezervasyon ve kiralamanız hakkında size bilgi vermek, aracınızı iade etmeden önce size hatırlatma bildirimleri göndermek, soru veya önerilerinize cevap vermek için);

- kira işlemlerinizi yönetme;

- ödemelerinizi ve faturalarınızı yönetme;

- ödenmesi gereken tutarların tahsilatını yönetmek (otoyol ücretleri, trafik ihlalleri için para cezaları veya araca verilen zararın tazmini gibi kiralama hizmetleri sözleşmesinde belirtilen müteakip masraflar dahil);

- talepleri yönetmek;

- Aracınız için sigorta satın alma ve yönetme

Bu işleme faaliyetleri, bizimle yaptığınız kiralama hizmet sözleşmesinin ifası için gereklidir.

Sonraki ödemeleriniz için kredi kartınızı kaydedebilirsiniz.

Ticari belgelerin yönetimi (müşteri faturaları, satın alma siparişleri, elektronik olarak imzalanan belirli sözleşmeler)

Bu işleme faaliyeti, özellikle genel şirketlerin İspanyol Ticaret Kanunu'nun 30. maddesinde belirtilen faaliyetleriyle ilgili belgeleri saklama yükümlülüğü ile ilgili yasal yükümlülüklerimize dayanmaktadır.

Ehliyetinizin kontrol edilmesi

Bu doğrulama (i) müşteri hizmetleri departmanımız tarafından manuel olarak veya (ii) bir yüz tanıma cihazı kullanılarak gerçekleştirilebilir.

(i) Bu işlem, bizimle yapmış olduğunuz kiralama hizmet sözleşmesinin ifası için gereklidir.

(ii) Yüz tanıma uygulamasının kullanımı sizin izninize bağlıdır.

Kredi kartı dolandırıcılığına karşı mücadele

Bu işlem, kendimizi kredi kartı sahtekarlığına karşı koruma konusundaki meşru menfaatimize dayanmaktadır. Bu işlem, kendimizi kredi kartı sahtekarlığına karşı koruma konusundaki meşru menfaatimize dayanmaktadır.

Bir Yaptırım Listesinde olmadığınızı doğrulamak (yani, aşağıdakiler tarafından zaman zaman yayınlanan ve değiştirilen belirlenmiş kişilerin listesi: (a) OFAC'ın Özel Olarak Belirlenmiş Vatandaşlar ve Engellenen Kişiler listesi (veya "SDN'ler") ve ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından tutulan listeler dahil ABD hükümeti; (b) Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, (c) Avrupa Birliği ve herhangi bir Üye Devlet (AB'nin birleştirilmiş AB mali yaptırımlarına tabi kişiler listesi dahil); ve (d) Birleşik Krallık (Birleşik Krallık Mali Yaptırımlar Uygulama Ofisi ("OFSI") tarafından yayınlanan konsolide mali yaptırım hedefleri listesi dahil)

Kayıtlı ofisi Fransa'da 13 Ter Boulevard Berthier, 75017 Paris adresinde bulunan Europcar International, bir Yaptırım Listesinde yer almadığınızı doğrulamak için toplanan ve işlenen Kişisel Verilerinizin "Veri Kontrolörü"dür.

Rejimin uygulanması bazı yabancı ülkelerle ticaret yapmak için gereken geçerli gereksinimlerin bir parçası olduğundan, bu işlem, yukarıda belirtilen yasa ve yönetmeliklere uyma konusundaki yasal yükümlülüğümüze ve kendisinin ve bağlı kuruluşlarının Uluslararası yaptırım rejimine uygun olmasını sağlamaya yönelik "meşru menfaatimize" dayanmaktadır

Ürünlerimiz / hizmetlerimizle ilgili deneyiminizi iyileştirmek için memnuniyet anketleri yapmak

Bu işlem, müşterilerin ihtiyaçları hakkında daha iyi bilgi sahibi olmak ve hizmetlerini ve müşteri hizmetlerini geliştirmek için meşru menfaatimize dayanmaktadır.

Web sitemizde gerçek zamanlı olarak sohbet edin.

Bu işlem, kullanıcıların ürünlerimiz ve hizmetlerimizle ilgili sorularını yanıtlama konusundaki meşru menfaatimize dayanmaktadır.

Aşağıdakiler dahil olmak üzere iş geliştirme ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek:

i- özel teklifler ve promosyonlar hakkında e-posta ve SMS bildirimleri göndermek;

ii- yeni rezervasyonlar ararken size ürün ve hizmetlerimizi önermek veya size özel teklifler ve avantajlar göndermek için kiralama geçmişinizi kaydetmek;

iii- sadakat programınızı ve üyelik kartınızı yönetmek;

iv- yarışmalar ve ödül çekilişleri düzenlemek;

v - tamamlamadığımız bir rezervasyon veya rezervasyon taleplerinizin durumu hakkında e-postalar göndermek;

vi - potansiyel veri tabanının yönetimi ve güncellenmesi.

Ticari ve pazarlama faaliyetlerimiz, yani ürünlerimizi ve hizmetlerimizi tanıtmak için ticari mesajların gönderilmesi (i ila iv) sizin izninize tabidir.

Halihazırda müşterimiz olmanız durumunda, size sunduğumuz ürün ve hizmetler ile ilgili benzer ticari mesajlar alabilirsiniz.

Bu mesajların gönderilmesi, ürünlerimiz ve hizmetlerimiz hakkında iletişim kurmaya yönelik meşru menfaatimize dayalı olacaktır.

(v) kategorisinde yer alan işlem faaliyetleri , müşterilerimiz için rezervasyon sürecini basitleştirmek ve hızlandırmak için meşru menfaatimize dayanmaktadır .

(vi) kategorisine dahil olan işlem faaliyetleri, olası veri tabanımızı yönetmek için meşru menfaatimize dayanmaktadır.

Özellikle aşağıdakiler ile ilgili olarak trafik suçları için para cezalarının yönetimi:

- kiralama sözleşmesinde belirtilen ana sürücünün kimliğinin İhlallerden sorumlu kurum veya makamlara aktarılması;

Bu işlem faaliyeti, özellikle Motorlu Taşıtların Trafik Dolaşımı ve Yol Güvenliği Yasasını onaylayan 6/2015 Kraliyet Kararnamesi olmak üzere yasal yükümlülüklerimize dayanmaktadır.

Aşağıdakilerle ilgili olarak işletmemiz ve/veya personelimiz için belirli riskleri açıklayan bir müşteri listesinin kişisel verilerinin yönetimi ve bakımı:

- yasal işlemlerle sonuçlanan ödemeler;

- trafik kazaları veya tekrarlanan hasarlar

- çalışanlarımıza veya müşterilerimize karşı uygunsuz veya kötü niyetli davranışlar

- Araçlarımızın genel kiralama koşullarına aykırı kullanılması.

Bu işleme faaliyeti, özellikle haklarımızı savunmak, sözleşmenizin ifasıyla ilgili riskleri ve sahtekarlığı önlemek, çalışanlarımıza yönelik kötü niyetli davranışları önlemek ve yönetmek için meşru menfaatimize dayanmaktadır.

Bu bağlamda, Kişisel Verilerinizi işleme ihtiyacı ile haklarınız ve özgürlükleriniz, özellikle gizliliğin korunmasına saygı arasında adil bir denge sağlamaya çalışıyoruz. Bu risk altındaki müşteriler listesinde yer alıyorsanız, rezervasyon talebiniz reddedilecektir. Aşağıdaki adrese bir e-posta göndererek bu karara itiraz edebilirsiniz: dpo@goldcar.com.

Tesislerimizde bulunan güvenlik kamerası

Bu işlem faaliyeti, caydırıcı bir etki yaratmaya veya hasar, hırsızlık veya saldırı faillerini belirleyebilecek şekilde istasyonlarımızdaki mülk ve kişilerin güvenliğini sağlamaya yönelik meşru menfaatimize dayanmaktadır.

Web sitemiz ve mobil uygulamalarımızdaki dolaşım verilerinin analizi

Bu işleme, ürünlerimizi ve hizmetlerimizi geliştirmeye yönelik meşru menfaatimize dayanmaktadır.

4. Kişisel Verilerinizin alıcıları kimlerdir?

4.1 Alıcı kategorileri

Gerekirse, kişisel verileriniz aşağıdaki kişilere verilebilir:

A. Sizlere ürün ve hizmetlerimizi sunmakla görevli çalışanlarımıza, yetkili temsilcilerimize, Grubumuzun diğer şirketlerine ve franchise ağımıza, acente ve aracılarımıza;

B. Sizlere ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sunmamızda yardımcı olan alt yüklenicilerimize, BT hizmet sağlayıcılarımıza veya ödenmemiş siparişleri geri almamıza yardımcı olan tahsilat acentelerine. Bunlar, Grubumuzun üyesi olan kuruluşlar veya harici hizmet sağlayıcılar olabilir;

C. aracınız için sigorta satın almak ve yönetmek için başvurduğumuz sigorta hizmetleri şirketlerimize;

D. reklam, pazarlama ve satış kampanyalarını yürütmemize ve bu kampanyaların etkinliğini analiz etmemize yardımcı olacak reklam ajansları, pazarlama ajansları, sosyal ağ ve dijital ajanslar;

E. cezaların işlenmesi için gerekli bilgilerle ilgili olarak, ihlallerden sorumlu kurum veya makamlara veya cezaların yurtdışında oluşması durumunda yabancı eşdeğer makamlara;

F. otoyol geçiş ücretlerinin işlenmesi için gerekli bilgilerle ilgili olarak;

G. Belirli sözleşme riskleri taşıyan kişilerin listesinin yönetimi ve güncellenmesi için işlenen bilgilerle ilgili olarak, Kiralama Şubesinin üye şirketleri arasında bir havuz oluşturmak amacıyla Associação dos Industriais de Aluguer de Automóveis Sem Condutor'a (ARAC).

Kişisel verilerinizi yürürlükteki yasa ve yönetmeliklere uygun olarak ilgili makamlara da ifşa edebiliriz.

Facebook'un Kullanımı

Web sitemizde veya uygulamalarımızda bulunan tüm Facebook özellikleri ve hizmetleri, haklarınız ve ayar seçenekleriniz hakkında bildiği alabileceğiniz Facebook Gizlilik Politikası tarafından yönetilmektedir.

Web sitemizden/uygulamalarımızdan birini kullanarak aşağıdakileri yapabilirsiniz:

- İçeriğimizi Facebook Platformunda "beğenmek" veya "paylaşmak" gibi Facebook sosyal eklentilerini kullanma;

- Cihazınızla ilgili bilgileri, hizmetlerimizi nasıl kullandığınızı, yaptığınız satın almaları, bir Facebook hesabınız olup olmadığını ve görüntülediğiniz reklamlar dahil olmak üzere faaliyetlerinizi anlamamıza yardımcı olacak çerezleri web sitemizden veya uygulamalarımızdan ("Facebook Pixel" olarak da bilinir) kabul etme

Bu Facebook özelliklerini kullandığınızda, aşağıdakileri yapmamıza yardımcı olan verileri topluyoruz:

- Facebook'ta (veya Instagram, Messenger veya başka herhangi bir Facebook hizmetinde) ilginizi çekebilecek reklamları görüntüleme;

- Web sitemizin, uygulamalarımızın ve reklamlarımızın etkinliğini ölçme ve analiz etme.

4.2 Uluslararası transferler

Size ürün ve hizmetlerimizi sunmak için Avrupa Birliği dışında (özellikle Yeni Zelanda, Avustralya ve Türkiye'de) bulunan hizmet sağlayıcıları kullanabiliriz. Aracın yurt dışında rezerve edilmesi durumunda size hareket çözümlerimizi sunabilmek için söz konusu ülkede veri aktarımları gerçekleştirilecektir.

Varsayımlara bağlı olarak, bazı alıcılar, Avrupa Komisyonu tarafından yeterli düzeyde kişisel veri koruması sağladığı bilenen ülkelerde veya Avrupa Komisyonu tarafından bu düzeyde koruma sağlamadığı bilinen ülkelerde bulunabilir. Her durumda, kişisel verilerinizi veri koruma yönetmeliklerine uygun olarak korumak için uygun koruma önlemleri uyguladık.

Kişisel verilerinizin aktarılabileceği ülkeler, bu ülkelerin veri koruma düzeyleri ve Goldcar tarafından uygulanan koruyucu önlemler hakkında daha fazla bilgi için, buraya tıklayınız buraya tıklayınız.

5. Kişisel Verilerinizi ne kadar süreyle saklıyoruz?

Kişisel verileriniz, ilgili işleme amaçlarına bağlı olarak farklı sürelerle saklanmaktadır:

İşlemenin amaçları

Veri saklama süreleri

Müşteri hesabınızın oluşturulması ve yönetimi

İş ilişkisi süresince ve iş ilişkisinin sona ermesinden sonra 5 yıl.

Özellikle aşağıdakiler için rezervasyon ve kiralama sözleşmenizin işlenmesi:

- Rezervasyonunuzu onaylamak, değiştirmek veya iptal etmek;

- Rezervasyonunuz ve kiralamanız ile ilgili olarak sizinle iletişime geçmek (örneğin, rezervasyon ve kiralamanız hakkında size bilgi vermek, aracınızı iade etmeden önce size hatırlatma bildirimleri göndermek, soru veya önerilerinize cevap vermek için);

- kira işlemlerinizi yönetme;

- ödemelerinizi ve faturalarınızı yönetme;

- ödenmesi gereken meblağların tahsilatını yönetmek (trafik ihlalleri için para cezaları veya araca verilen zararın tazmini gibi müteakip masraflar dahil);

- talepleri yönetmek;

- araç sigortanızı yaptırmak ve yönetmek

Kira sözleşmesinin bitiminden itibaren 5 yıl boyunca

Bağlı araçların izlenmesi

Veriler 12 ay süreyle saklanır. Zarar veya mala karşı işlenen suçlar, araca verilen hasar ve kazaların araştırılması durumunda, kişisel veriler davalar sonuçlanana kadar (herhangi bir yasal veya adli kovuşturmanın kapanmasına kadar) saklanabilir.

Ticari belgelerin yönetimi (müşteri faturaları, satın alma siparişleri, elektronik olarak imzalanan belirli sözleşmeler)

Mali yılın sonundan veya teslimat veya hizmetten itibaren 10 yıl

Kredi kartı dolandırıcılığının önlenmesi

Etkin ödemeden 13 ay sonra

Yaptırım Listesine kayıtlı olmadığınızı doğrulama

Verilerinizin toplanmasından itibaren 5 yıl boyunca

Memnuniyet anketleri yaparak ürün ve hizmetlerimizin tercihlerinize göre iyileştirilmesi.

son iletişimimizden 3 yıl sonra

Web sitemizde gerçek zamanlı olarak sohbet etme.

Son ticari ilişkimizden 3 yıl sonra

Aşağıdakiler dahil olmak üzere iş geliştirme ve pazarlama faaliyetlerini yürütmek:

Özel teklifler ve promosyonlar hakkında e-posta ve SMS bildirimleri göndermek;

Yeni rezervasyonlar ararken size ürün ve hizmetlerimizi önermek veya size özel teklifler ve avantajlar göndermek için kiralama geçmişinizi kaydetmek;

tamamlamadığımız bir rezervasyonla ilgili e-postalar göndermek veya rezervasyon taleplerinizin durumunu bildirmek;

sadakat programınızı ve üyelik kartınızı yönetmek;

yarışmalar ve ödül çekilişleri düzenlemek;

potansiyel veri tabanının yönetimi ve güncellenmesi.

- Goldcar müşterisiyseniz, EC ile iş ilişkisinin bitiminden 3 yıl sonra.

- Goldcar müşterisi değilseniz, kişisel verilerinizin toplanmasından VEYA bizden en son bilgi talep ettiğiniz tarihten itibaren 3 yıl.

Aşağıdakiler için para cezalarının yönetimi:

- Kira sözleşmesinde belirtilen ana sürücünün kimliğinin Otomatik İşlenmesi için Ulusal Makamlara iletmek

İhlale suçunu işleyen sürücüyü belirlemek için gereken süre, bu süre ihlalin yapılmasından sonraki iki seneyi geçmemelidir. Ancak ilgili bilgiler, geçici kayıt tutma politikasının bir parçası olarak biletin alınmasından itibaren daha uzun bir süre boyunca saklanabilir.

Aşağıdakilerle ilgili olarak işletmemiz ve/veya personelimiz için belirli riskleri açıklayan bir müşteri listesinin kişisel verilerinin yönetimi ve bakımı:

- yasal işlemlerle sonuçlanan ödemeler;

- trafik kazaları veya tekrarlanan hasarlar

- çalışanlarımıza veya müşterilerimize karşı uygunsuz veya kötü niyetli davranışlar

- Araçlarımızın genel kiralama koşullarına aykırı kullanılması.

Son kiralamanın oluşturulduğu veya değiştirildiği tarihten itibaren ve olayın niteliğine bağlı olarak 3 veya 5 yıl

Tesislerimizde bulunan güvenlik kamerası

Birkaç günden bir aya kadar.

Web sitemiz ve mobil uygulamalarımızdaki dolaşım verilerinin analizi

Goldcar çerez politikası

6. Kişisel Verilerinizin işlenmesine ilişkin hangi hakları kullanabilirsiniz?

Yürürlükteki düzenlemelerin izin verdiği sınırlar ve koşullar dahilinde şunları yapabilirsiniz:

- Kişisel Verilerinize erişim ve gerçekleştirdiğimiz işlemenin özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinme;

- Kişisel Verilerinizin düzeltilmesi, güncellenmesi ve silinmesi aşağıdaki durumlarda gerçekleşebilir (i) verilerin işlenmesine artık gerekli duyulmaz (ii) onayınızı iptal ettiniz veya verilerin işlenmesi için başka bir yasal dayanak bulunmamaktadır, (iii) kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz ettiniz ve verilerin işlenmesi için meşru bir neden bulunmamaktadır, (iv) kişisel verilerinizin hukuka aykırı olarak işlendi tespit edildi, (v) ) yasal yükümlülüklerimizden birine uymak için kişisel veriler silinmelidir

- Kişisel Verilerinizin işlenmesine kendi gerekçeleriniz nedeni ile itiraz ettiniz.

- Kişisel Verilerinizin ticari araştırma amaçlarıyla işlenmesine itiraz ettiniz.

- Bize verdiğiniz kişisel bilgileri almak veya kişisel verileriniz işlenirken biz verileri üçüncü bir tarafa iletmemizi isterseniz bu talepler (i) otomatik yöntemlerle yapılır ve (ii) onayınıza veya bağlayıcı bir sözleşmedeki onayınıza dayanmaktadır

- Kişisel Verilerinizin işlenmesinin sınırlandırılmasını talep etmek, Kişisel Verilerinizi belirli bir süre boyunca kullanamayacağımız anlamına gelir. Bu hakkı aşağıdaki durumlarda kullanabilirsiniz:

a) kişisel verilerinizin doğruluğundan emin olmamız için gereken süre boyunca kişisel verilerinizin doğruluğuna itiraz etmeniz;

b) kişisel verilerin işlenmesinin hukuka aykırı olması ve kişisel verilerinizin silinmesine itiraz etmeniz ve bunun yerine kullanımının kısıtlanmasını talep etmeniz;

c) Kişisel Verilerinize artık ihtiyacımızın olmaması, ancak yasal taleplerin oluşturulması, uygulanması veya savunulması için hala gerekli olması;

d) Goldcar Spain, SL tarafından takip edilen yasal sebeplerin olup olmadığını kontrol ederken, özel durumunuzla ilgili nedenlerle işlem yapılmasına itiraz etmeniz. Kendinize önem verme.

- işleme verdiğiniz onayı geri almak

- bir Denetim makamına şikayette bulunma. İspanyada, C/Jorge Juan 6, 28001 Madrid İspanya adresinde bulunan Agencia Española de Protección de Datos’a adı geçen adresten veya websitesinden şikayette bulunma hakkınız bulunmaktadır https://www.aepd.es/esand.

7. Haklarınızı nasıl kullanıyorsunuz?

Bu gizlilik politikasının hükümleri hakkında daha fazla bilgi edinmek veya Veri Koruma Görevlimiz ile iletişime geçmek isterseniz, bize aşağıdaki adresten de yazabilirsiniz:

Goldcar Spain, SL Edif. Goldcar Ctra. N-332 Km.115, 03.550 Sant Joan d'Alacant.veya dpo@goldcar.com

Haklarınızı kullanmak için, soyadınızı, adınızı, sürücü kimliğinizi ve sizi tanımlamamızı sağlayacak her türlü yararlı bilgiyi (son araç kiraladığınız yer ve tarih gibi) açıkça belirterek kimliğinizi kanıtlamalısınız. Cevabın size gönderilmesini istediğiniz e-posta adresinizi veya ikamet adresinizi bize bildirmelisiniz.

8. Kişisel Verilerinizi nasıl koruyoruz?

Goldcar Spain, SL, bu web sitesi aracılığıyla elde ettiği bilgileri korumayı taahhüt etmektedir.

Özellikle Goldcar, kişisel verilerinizin yetkisiz veya hukuka aykırı olarak işlenmesini, kazara kaybolmasını veya yok edilmesini veya zarar görmesini önlemek için uygun fiziksel, teknik ve organizasyonel güvenlik önlemlerini kullanmaktadır.

Goldcar'ın sistemleri, veri şifreleme veya şifreleme teknolojileri ve endüstri standardındaki güvenlik duvarları ile yapılandırılmıştır. İnternet üzerinden Goldcar web sitesine kişisel bilgilerinizi gönderdiğinizde, güvenli iletimi sağlamak için verileriniz "İletim Katman Güvenliği" (TLS) teknolojisi ile korunur.

Goldcar web siteleri üzerinden yapacağınız her türlü kredi kartı işlemi güvenli sunucu teknolojimiz ile yapılmaktadır. Bu teknoloji özellikle:

a) tarayıcınıza, verilerinizin doğru bilgisayar sunucusuna gönderildiğini ve sunucunun güvenli olduğunu garanti eder;

b) verileri, güvenli sunucu dışında hiç kimse tarafından okunamayacak şekilde kodlar;

c) değiştirilmediğinden emin olmak için aktarılan verileri kontrol eder.

9. Websitemizde ortaklarımıza veya diğer sitelere yönlendirme yapan bağlantılara tıkladığınızda Kişisel Verilerinizin işlenmesi için hangi kurallar geçerlidir?

Bu sitede ortaklarımızın web sitelerine çeşitli bağlantılar bulacaksınız (örneğin seyahat hizmetleri için). Bu Gizlilik Politikasının, web sitelerini ziyaret ettiğinizde ortaklarımız veya diğer üçüncü şahıslar tarafından Kişisel Verilerinizin işlenmesinde geçerli olmadığına ve bu tür verilerden sorumlu olmadığımıza dikkatinizi çekmek isteriz. Bu ortakların ve üçüncü tarafların kişisel verilerinizi nasıl işlediği hakkında bilgi almak isterseniz, bahsi geçen ortakların ve üçüncü tarafların Gizlilik Politikalarına bakınız.

10. Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

Bu Gizlilik Politikası en son 16.09.2021 tarihinde güncellenmiştir.

Müşteri Hizmetleri

(+34) 918 341 400

İspanya dışından:

(+34) 918 341 400

İtalya’dan:

+ 390 645 209 634

Fransa’dan:

+33 185 654 704

Türkiye'den

+90 (0) 2129 008 905

Portekiz’den:

+351 211 451 595

Yunanistan’dan:

+30 211 411 4553

Sık Sorulan Sorular

Seyahat için araç kiralama hakkında sorularınız mı var? Sık sorulan sorular listemize göz atın