För att förbättra din webbläsarupplevelse och visa annonser relaterade till dina inställningar genom att analysera dina vanor använder vi våra egna cookies och från tredje part. Om du fortsätter att bläddra på den här sidan eller på något av dess element accepterar du användningen av våra egna cookies. För mer information, klicka här.Vi behöver ditt samtycke för användningen av cookies från tredje part i samband med behandlingen av dina personuppgifter från användningen. Jag accepterar användningen av cookies från tredje part.

Godkänn

Goldcar Gran Canaria Flygplats Omdömen

Golbal utvärdering Goldcar Gran Canaria Flygplats Omdömen

Utvärderingen baserad på 390 omdömen

Goldcar hyra bil online

På Goldcar har vi medvetet arbetat med att förbättra användarupplevelsen när du bokar din bil. Via webben, mobilversion eller vår app, så garanterar vi all nödvändig information så att du får information omvåra kontor i 18 länder som Spanien, Italien, Frankrike, Portugal eller Grekland bland annat, bilar, särskilda prisklasser, erbjudanden och kampanjer på 17 språk.

Vi är ett av de bästa företagen för uthyrning av lowcost hyrbilar, och det vill vi visa dig.

Easy to use, safe to book. Always the car you want to the best price on the net.

Hans Olav Hedin, 01/06/2019

Jag utnyttjar Gold Car varje år när jag vistas på Gran Canaria enkelt att hyra bil och bra

Tomy Kjellvertz, 26/05/2019

bra hyr varje år hos er intressant och lätt att förstå återkommer gärna

Tomy Kjellvertz, 26/05/2019

Rask og enkel.

Tore Eilertsen, 19/03/2019

Snabbt och enkelt att boka, bra med allt ifyllt i beställningsformuläret.

Ingegerd de Hooge, 16/09/2018

Äntligen en riktig hemsida som jag kan enkelt boka min bil, bra jobbat Goldencar

Jan Arvidsson, 13/06/2018

Det fungerade riktigt bra och jag hoppas det är samma upplevelse efter att hämtat ut och lämnat tillbaka bilen :)

Per-Axel Schön, 03/03/2018

meget bra:) lett og enkel å forstå. god og oversiktlig info med linker for videre info. Helt topp.

Kenneth Michelsen, 27/02/2018

Perfect and the very best! Always going to Goldcar...good service and support!

Per Tore Jenserud, 13/10/2017

Bra med tydliga alternativ

Benny Wallin, 18/08/2017

Enkelt og greit, Fornøyd

Erik Olsen, 26/06/2017

Mycket bra

Hans Wissén, 22/05/2017

Lätt att boka och av erfarenhet en bra uthyrare. Har nokat genom dem flera gångef

Brage Karlsson, 02/11/2016

Oversiktlig og bra ! Supre biler og flott service !

Freddy Reimar Opheim, 12/10/2015

Väldigt snabbt och enkelt att boka en bil.

Thomas Petrusson Petrusson, 14/02/2015

Hur hämtar vi in dessa omdöme om Goldcar?

När bokningen är bekräftad via denna webbplats, erbjuder vi möjligheten att bedöma servicen och tiden det tar när du hyr en bil genom en liten ruta på bekräftelseskärmen.

Det finns många plattformar för att bedöma service och åsikter som Tripadvisor, Ekomi eller Mytripcar där du kan läsa fördelar och nackdelar skrivna av vilken som helst användare, men åsikterna som visas här är enbart från kunder som redan har bokat sin bil. Så innan du hyr en bil med oss, ger vi dig möjligheten att läsa vad andra riktiga kunder som redan har bokat med oss har sagt om Goldcar.