Goldcar Alicante Flygplats Omdömen

Golbal utvärdering Goldcar Alicante Flygplats Omdömen

Utvärderingen baserad på 1251 omdömen

Goldcar hyra bil online

På Goldcar har vi medvetet arbetat med att förbättra användarupplevelsen när du bokar din bil. Via webben, mobilversion eller vår app, så garanterar vi all nödvändig information så att du får information omvåra kontor i 18 länder som Spanien, Italien, Frankrike, Portugal eller Grekland bland annat, bilar, särskilda prisklasser, erbjudanden och kampanjer på 17 språk.

Vi är ett av de bästa företagen för uthyrning av lowcost hyrbilar, och det vill vi visa dig.

Enkelt att boka bil, och alltid bra priser. Bekräftelse mailet kom direkt mycket bra !!

Bo Östling, 07/04/2019

Enkel att beställa när man vål kommit in. Fungerade på min PC men inte via iPad.

Åke Haraldsson, 02/04/2019

Very Nice website and app. Easy to search , easy to find, easy to book.

Christopher Ashkan Far, 01/04/2019

Bra med olika språkval, lätt att se urvalet, många alternativ av olika prisklasser

Rune Rosenholm, 27/03/2019

Enkelt och smidigt. Precis som man vill ha det. Prisvärt utan problem tidigare erfarenhet.

Thomas Andersson, 19/03/2019

Mycket bra hemsida. Enkelt att boka även för en som inte är van vid data. Tack

Torgny Norberg, 16/03/2019

Jag tycker den är jättebra, det är också en fördel att uppgifterna från förra gången jag bokade ligger kvar.

Bo Andersson, 13/03/2019

Bra hemsida! Nu märker jag att jag får rabatter. Goldcar har nyar och bättre bilar. Jag är helnöjd.

Olle Tjäder, 06/03/2019

utmärkt jag är med i er klubb och bokar endast era bilar. Alltid lika trevligt

Einar Olsson, 03/03/2019

En bra websida med enkla åtgärder för att hyra bil. En bra blandning av bilar med valfria tillbehör.

Jan Roos, 06/02/2019

fast and relatively easy to find what car to have, and good information of different rents.

Lars Gram, 05/02/2019

enkelt att boka bra priser trevligpersonal pålitliga bilar dessutom nya

Hans Backman, 23/09/2018

Your webpage is fantastic! Very user friendly overall, thanks Goldcar!

Christina Gartman, 07/09/2018

Kanonbra! Lätt att navigera. Informativ och tydlig. Känns trygg och säker

Anders Åberg, 03/09/2018

Best of Best. Bra enkel sida att förstå. Ett bra utbud och urval av bilar i olika prisklasser. Måtten på de resväskor som ni hänvisar till som varje bil ska kunna ta hade varit bra om de står med eftersom de finns så olika storlekar på resväskor idag

Paul Liljenström, 24/07/2018

Hur hämtar vi in dessa omdöme om Goldcar?

När bokningen är bekräftad via denna webbplats, erbjuder vi möjligheten att bedöma servicen och tiden det tar när du hyr en bil genom en liten ruta på bekräftelseskärmen.

Det finns många plattformar för att bedöma service och åsikter som Tripadvisor, Ekomi eller Mytripcar där du kan läsa fördelar och nackdelar skrivna av vilken som helst användare, men åsikterna som visas här är enbart från kunder som redan har bokat sin bil. Så innan du hyr en bil med oss, ger vi dig möjligheten att läsa vad andra riktiga kunder som redan har bokat med oss har sagt om Goldcar.

För att förbättra din webbläsarupplevelse och visa annonser relaterade till dina inställningar genom att analysera dina vanor använder vi våra egna cookies och från tredje part. Om du fortsätter att bläddra på den här sidan eller på något av dess element accepterar du användningen av våra egna cookies. För mer information, klicka här.Vi behöver ditt samtycke för användningen av cookies från tredje part i samband med behandlingen av dina personuppgifter från användningen. Jag accepterar användningen av cookies från tredje part. Jag godkänner Cookies från tredje part