För att förbättra din webbläsarupplevelse och visa annonser relaterade till dina inställningar genom att analysera dina vanor använder vi våra egna cookies och från tredje part. Om du fortsätter att bläddra på den här sidan eller på något av dess element accepterar du användningen av våra egna cookies. För mer information, klicka här.Vi behöver ditt samtycke för användningen av cookies från tredje part i samband med behandlingen av dina personuppgifter från användningen. Jag accepterar användningen av cookies från tredje part.

Godkänn

COVID-19 INFORMATION
Goldcar Alicante Flygplats Omdömen

Golbal utvärdering Goldcar Alicante Flygplats Omdömen

Utvärderingen baserad på 1681 omdömen

Goldcar hyra bil online

På Goldcar har vi medvetet arbetat med att förbättra användarupplevelsen när du bokar din bil. Via webben, mobilversion eller vår app, så garanterar vi all nödvändig information så att du får information omvåra kontor i 18 länder som Spanien, Italien, Frankrike, Portugal eller Grekland bland annat, bilar, särskilda prisklasser, erbjudanden och kampanjer på 17 språk.

Vi är ett av de bästa företagen för uthyrning av lowcost hyrbilar, och det vill vi visa dig.

Tydlig och lättnavigerad hemsida. Stort utbud med attraktiva priser.

René Gustafsson, 04/05/2020

Bra webbsida som är tydlig och lättnavigerad, bra priser och ett brett utbud.

René Gustafsson, 04/05/2020

Lätt, snabbt och billigt att boka. Bra bilar till bra pris. Lasse

lars sjostrom, 31/12/2019

Webbsidan är klar och tydlig Bra företag Jag har jämfört med andra som jag inte vill namnge här. Dessutom diskriminerar ni inte människor över 70 år som enligt forskning är mycket säkra förare.

Einar Olsson, 11/11/2019

webb site is very good, and easy to find you way around. clear also what is included in price.

Lars Gram, 24/09/2019

En bra erbjudande och lättare bockning på nätet,mysig att bocka och köra med goldcar varje år som vanligt

Ziad Osman Mustafa, 10/07/2019

Mycket bra webbsida! Fungerade fantastiskt bra! Enkelt att hantera!

PER MAGNUS SAMUELSSON, 17/06/2019

Lätt att använda med klar översikt. Bra priser och flera alternativ att välja mellan.

JOHAN EIBERTZON, 16/06/2019

Upplever prisbilden att priserna är lägre än andra uthyrningsfirmor

BÖRJE TYKO EUGÉN PALMQVIST, 15/06/2019

Enkel och bra hemsida.Har provat några andra uthyrare men goldcar är bäst.

Stefan Svensk, 26/05/2019

Mycket bra site! Lätt att jobba i .

Siamak Izadi, 26/05/2019

SUPER, FACIL, RAPIDO Y EFICIENTE, ESPERO SEGUIR SIENDO CLIENTE DE VUESTRA EMPRESA, SALUDOS..

Pedro Proscopio Valdes Madan, 22/05/2019

Det var första gången när jag användade Goldcar webbsida. Jag är jätte nöjd med era priser.

Ruslan Tregulov, 21/05/2019

enkelt att använda sidan. bra priser med många valmöjligheter. prisvärd.

Parviz Afrasiaby, 19/05/2019

Bra och lättarbetad! Översiktlig och relativt snabb. Bertil Wiktorén

Bertil Wiktoren, 19/05/2019

Hur hämtar vi in dessa omdöme om Goldcar?

När bokningen är bekräftad via denna webbplats, erbjuder vi möjligheten att bedöma servicen och tiden när du hyr en bil genom ett litet formulär på bekräftelseskärmen.

Det finns många plattformar för att bedöma service och åsikter som Tripadvisor, Ekomi eller Mytripcar där du kan läsa fördelar och nackdelar skrivna av vilken som helst användare, men åsikterna som visas här är enbart från kunder som redan har bokat sin bil. Så innan du hyr en bil med oss, ger vi dig möjligheten att läsa vad andra riktiga kunder har sagt om att hyra med Goldcar.