Goldcar Alicante Flygplats Omdömen

Golbal utvärdering Goldcar Alicante Flygplats Omdömen

Utvärderingen baserad på 1376 omdömen

Goldcar hyra bil online

På Goldcar har vi medvetet arbetat med att förbättra användarupplevelsen när du bokar din bil. Via webben, mobilversion eller vår app, så garanterar vi all nödvändig information så att du får information omvåra kontor i 18 länder som Spanien, Italien, Frankrike, Portugal eller Grekland bland annat, bilar, särskilda prisklasser, erbjudanden och kampanjer på 17 språk.

Vi är ett av de bästa företagen för uthyrning av lowcost hyrbilar, och det vill vi visa dig.

Enkel och bra hemsida.Har provat några andra uthyrare men goldcar är bäst.

Stefan Svensk, 26/05/2019

Mycket bra site! Lätt att jobba i .

Siamak Izadi, 26/05/2019

SUPER, FACIL, RAPIDO Y EFICIENTE, ESPERO SEGUIR SIENDO CLIENTE DE VUESTRA EMPRESA, SALUDOS..

Pedro Proscopio Valdes Madan, 22/05/2019

Det var första gången när jag användade Goldcar webbsida. Jag är jätte nöjd med era priser.

Ruslan Tregulov, 21/05/2019

enkelt att använda sidan. bra priser med många valmöjligheter. prisvärd.

Parviz Afrasiaby, 19/05/2019

Bra och lättarbetad! Översiktlig och relativt snabb. Bertil Wiktorén

Bertil Wiktoren, 19/05/2019

Allt fungerade perfekt från beställning till utlämning och användning - helt perfekt !

Petra Alvarsdotter, 19/05/2019

Enkelt att boka bil, och alltid bra priser. Bekräftelse mailet kom direkt mycket bra !!

Bo Östling, 07/04/2019

Enkel att beställa när man vål kommit in. Fungerade på min PC men inte via iPad.

Åke Haraldsson, 02/04/2019

Very Nice website and app. Easy to search , easy to find, easy to book.

Christopher Ashkan Far, 01/04/2019

Bra med olika språkval, lätt att se urvalet, många alternativ av olika prisklasser

Rune Rosenholm, 27/03/2019

Enkelt och smidigt. Precis som man vill ha det. Prisvärt utan problem tidigare erfarenhet.

Thomas Andersson, 19/03/2019

Mycket bra hemsida. Enkelt att boka även för en som inte är van vid data. Tack

Torgny Norberg, 16/03/2019

Jag tycker den är jättebra, det är också en fördel att uppgifterna från förra gången jag bokade ligger kvar.

Bo Andersson, 13/03/2019

Bra hemsida! Nu märker jag att jag får rabatter. Goldcar har nyar och bättre bilar. Jag är helnöjd.

Olle Tjäder, 06/03/2019

Hur hämtar vi in dessa omdöme om Goldcar?

När bokningen är bekräftad via denna webbplats, erbjuder vi möjligheten att bedöma servicen och tiden det tar när du hyr en bil genom en liten ruta på bekräftelseskärmen.

Det finns många plattformar för att bedöma service och åsikter som Tripadvisor, Ekomi eller Mytripcar där du kan läsa fördelar och nackdelar skrivna av vilken som helst användare, men åsikterna som visas här är enbart från kunder som redan har bokat sin bil. Så innan du hyr en bil med oss, ger vi dig möjligheten att läsa vad andra riktiga kunder som redan har bokat med oss har sagt om Goldcar.

För att förbättra din webbläsarupplevelse och visa annonser relaterade till dina inställningar genom att analysera dina vanor använder vi våra egna cookies och från tredje part. Om du fortsätter att bläddra på den här sidan eller på något av dess element accepterar du användningen av våra egna cookies. För mer information, klicka här.Vi behöver ditt samtycke för användningen av cookies från tredje part i samband med behandlingen av dina personuppgifter från användningen. Jag accepterar användningen av cookies från tredje part. Jag godkänner Cookies från tredje part