Używamy zarówno nasze ciasteczka jak i ciasteczka innych stron, aby zoptymalizować korzystanie z naszej strony oraz dostosować zawartość reklam do preferencji Użytkownika poprzez analizę surfowania Użykownika. Kontynuując surfowanie po stronie lub kliknięcie na którykolwiek element niniejszej strony, Użytkownik wyraża zgodę na użycie naszych ciasteczek. Aby dowiedzieć się więcej, proszę kliknąćtutaj.Ponadto, prosimy o wyrażenie zgody na używanie ciasteczek podmiotów trzecich związanych z przechowywaniem danych osobowych będącym wynikiem użytkowania strony. Zgadzam się na użycie ciasteczek podmiotów trzecich

Goldcar Opinii Katania Lotnisko

Ocena ogólna Goldcar Opinii Katania Lotnisko

Ocena na podstawie 259 opinii

Wynajem Samochodów Goldcar Online

Robimy wszystko co możliwe, aby nieustannie ulepszać jakość naszych usług celem usprawnienia procesu rezerwacji samochodu. Dzięki naszej stronie internetowej, wersji komórkowej strony czy aplikacji znajdą Pańśtwo wszelką informację niezbędną do zapoznania się znaszymi biurami w 18 państwach takich jak Hiszpania, Włochy, Francja, Portugalia czy Grecja, samochodami, cennikiem, specjalnymi ofertami i promocjami w 17 językach.

Jesteśmy jedną z najlepszych tanich wypożyczalni samochodów i chcemy Ci to udowodnić.

Szybko i sprawnie , rezerwacja przebiegła pomyślnie. Tanio i przyjemnie

Piotr Sadowski, 01/07/2019

Very friendly website, huge variety of cars and affordable full insurance.

Slawomir Smiarowski, 13/06/2019

Strona jest czytelna, przejrzysta i zrozumiała, łatwa w obsłudze.

Marek Czaplicki, 02/06/2019

Latwa obsluga strony, przejrzysta oferta. Komunikacja przez e-mail dobrze zaprojektowana i wykonana.

Michal Pytel, 20/05/2019

Strona ok, przejrzysta rezerwacja, gorąco polecam. Kolejny raz wracam do tej firmy, aby rezerwować.

lucyna kroll, 19/05/2019

Wszystko ok,sprawnie i szybko.przejrzysty opis i sprawna rezerwacja..

Michał Olejniczak, 04/05/2019

Obecna strona działa poprawnie i nie miałem żadnych problemów z wyborem auta i przeprowadzeniem transakcji. Tomasz

Tomasz Bryk, 16/04/2019

Bardzo przyjazna. Wszystko jasne i rzeczowe. Dziękuję bardzo! Krystyna

KRYSTYNA CHELIŃSKA, 28/03/2019

Strona jest przejrzysta, opcje wynajmu podpowiadają się i łatwo je wykorzystać

Leszek Boruc, 26/03/2019

Strona jest przejrzysta, łatwo orientować się w dostępnych opcjach i zmieniać je w trakcie wyboru

Leszek Boruc, 25/03/2019

page is clear and well organized, additional options available, easy step by step booking

Rafal Plutecki, 05/10/2018

Szybka rezerwacja, wszystkie potrzebne informacje, czytelność

Karol Porwoł, 27/07/2018

Prosta i intuicyjna strona. Łatwa w obsłudze. Sporo informacji i popowiedzi.

Miroslaw Kocot, 23/07/2018

Korzystałem już z tej firmy i byłem bardzo zadowolony dlatego powróciłem po raz kolejny :::::))))))))))))))))))))

Dariusz Maraszek, 15/06/2017

super

Dariusz Luczak, 30/05/2017

Jak zbieramy opinie o Goldcar?

Po potwierdzeniu rezerwacji na stronie internetowej pojawi się możliwość oceny usługi i szybkości wynajmu samochodu za pomocą małego formularza na ekranie z potwierdzeniem rezerwacji.

Istnieje wiele stron, gdzie można ocenić usługi i zostawić opinie takie jak Tripadvisor, Ekomi czy Mytripcar. Tam też można przeczytać o za i przeciw danej usługi napisane przez różnych użytkowników, niemniej, opinie na naszej stronie są napisane przez tych użytkowników, którzy już wynajęli z nami samochód. Zanim wypożyczysz samochód z nami, prosimy o przeczytanie tego co prawdziwi klienci powiedzieli o wypożyczaniu samochodu z Goldcar.