Używamy zarówno nasze ciasteczka jak i ciasteczka innych stron, aby zoptymalizować korzystanie z naszej strony oraz dostosować zawartość reklam do preferencji Użytkownika poprzez analizę surfowania Użykownika. Kontynuując surfowanie po stronie lub kliknięcie na którykolwiek element niniejszej strony, Użytkownik wyraża zgodę na użycie naszych ciasteczek. Aby dowiedzieć się więcej, proszę kliknąćtutaj.Ponadto, prosimy o wyrażenie zgody na używanie ciasteczek podmiotów trzecich związanych z przechowywaniem danych osobowych będącym wynikiem użytkowania strony.

Zaakceptuj

Goldcar Opinii Cagliari Lotnisko

Ocena ogólna Goldcar Opinii Cagliari Lotnisko

Ocena na podstawie 289 opinii

Wynajem Samochodów Goldcar Online

Robimy wszystko co możliwe, aby nieustannie ulepszać jakość naszych usług celem usprawnienia procesu rezerwacji samochodu. Dzięki naszej stronie internetowej, wersji komórkowej strony czy aplikacji znajdą Pańśtwo wszelką informację niezbędną do zapoznania się znaszymi biurami w 18 państwach takich jak Hiszpania, Włochy, Francja, Portugalia czy Grecja, samochodami, cennikiem, specjalnymi ofertami i promocjami w 17 językach.

Jesteśmy jedną z najlepszych tanich wypożyczalni samochodów i chcemy Ci to udowodnić.

Jestescie super. Mega pakiet ubezpieczeniowy za rozsadna cene, Bede polecac wasza firme innym znajomym.

Sylwia Wiśniewska, 09/09/2019

Jest bardzo czytelnie, prosto i szybko. Wszystko jak najbardziej w porządku.

Kamil Kokosza, 02/07/2019

super easy booking process and the best rates on the web high recommended

Jakub Kurbiel, 13/06/2019

Strona łatwa w obsłudze i przyjazna dla klienta. Szybko można zamówić wybrane auto

adam Szczęsny, 09/06/2019

Przyjazna strona, intuicyjna obsługa, we Włoszech zawsze korzystam z Goldcar

Paweł Jakubowski, 05/05/2019

bardzo czytelna, szybko śmiga, proces rezerwacji przebiegał bez problemów

Bartosz Szajder, 16/04/2019

Bardzo czytelna i intuicyjna strona oraz dobre ceny wynajmu. Polecam

Wojciech Moryś, 07/04/2019

Bardzo jasna czytelna strona, łatwo można zarezerwować auto, polecam

Anna Chodyska, 06/04/2019

The cheapest Car rental in the neigbourhood. A good way of reservation with possibility to cancel with no costs.

Michał Łączyński, 05/04/2019

Szybko sprawnie i bezpiecznie, polecam, zdecydowanie będę tutaj stałym klientem.

Piotr Szczepański, 27/03/2019

Polecam tą wypożyczalnię, szybko bezproblemowo pewnie i bezpiecznie.

Piotr Szczepański, 27/03/2019

Bardzo przejrzysta i czytelna strona. Na prawdę kawał dobrej roboty bez zbędnych wodotrysków.

Maciej Mróz, 08/05/2018

great

Michal Gazda, 06/08/2016

Jak zbieramy opinie o Goldcar?

Po potwierdzeniu rezerwacji na stronie internetowej pojawi się możliwość oceny usługi i szybkości wynajmu samochodu za pomocą małego formularza na ekranie z potwierdzeniem rezerwacji.

Istnieje wiele stron, gdzie można ocenić usługi i zostawić opinie takie jak Tripadvisor, Ekomi czy Mytripcar. Tam też można przeczytać o za i przeciw danej usługi napisane przez różnych użytkowników, niemniej, opinie na naszej stronie są napisane przez tych użytkowników, którzy już wynajęli z nami samochód. Zanim wypożyczysz samochód z nami, prosimy o przeczytanie tego co prawdziwi klienci powiedzieli o wypożyczaniu samochodu z Goldcar.