Używamy zarówno nasze ciasteczka jak i ciasteczka innych stron, aby zoptymalizować korzystanie z naszej strony oraz dostosować zawartość reklam do preferencji Użytkownika poprzez analizę surfowania Użykownika. Kontynuując surfowanie po stronie lub kliknięcie na którykolwiek element niniejszej strony, Użytkownik wyraża zgodę na użycie naszych ciasteczek. Aby dowiedzieć się więcej, proszę kliknąćtutaj.Ponadto, prosimy o wyrażenie zgody na używanie ciasteczek podmiotów trzecich związanych z przechowywaniem danych osobowych będącym wynikiem użytkowania strony.

Zaakceptuj

Goldcar Opinii Bergamo Lotnisko

Ocena ogólna Goldcar Opinii Bergamo Lotnisko

Ocena na podstawie 315 opinii

Wynajem Samochodów Goldcar Online

Robimy wszystko co możliwe, aby nieustannie ulepszać jakość naszych usług celem usprawnienia procesu rezerwacji samochodu. Dzięki naszej stronie internetowej, wersji komórkowej strony czy aplikacji znajdą Pańśtwo wszelką informację niezbędną do zapoznania się znaszymi biurami w 18 państwach takich jak Hiszpania, Włochy, Francja, Portugalia czy Grecja, samochodami, cennikiem, specjalnymi ofertami i promocjami w 17 językach.

Jesteśmy jedną z najlepszych tanich wypożyczalni samochodów i chcemy Ci to udowodnić.

Jak zawsze wszystko Ok.

Piotr Purchalak, 16/09/2019

świetna strona, prosta, intuicyjna. motywuje do podjęcia decyzji tu i teraz :)

Adam Domagała, 17/07/2019

Bardzo prosta i i intuicyjna rezerwacja. Wszystko poszło bardzo sprawnie, polecam.

Kamil Czermiński, 08/07/2019

Strona bardzo dobrze przygotowana, przejrzysta. Korzystamy już po raz piąty(Hiszpania, Portugalia, a teraz Italia). Oferowane auta są nowe i bardzo dobrze utrzymane. POLECAM.

Robert Mitros, 16/06/2019

Świetna strona, godna polecenia, łatwa w obsłudze, Jerry jest ok, .

Magdalena Bogusz, 15/06/2019

Everything is claer and easy! Reservation was easy and Goldcar was very helpfuul. Anna Zelent

Bartosz Zelent, 14/06/2019

Bardzo dobra wypożyczalni. Polecam. W razie problemów reagują błyskawicznie. Pomocny personel

Zdzisław Karlik, 12/06/2019

wszystko w porządku łatwa obsługa strny internetowej gorąco polecam

Grzegorz PETRUSEWICZ, 29/05/2019

SUPER DEAL, GOOD PRICE, GOOD DISCOUNT, I,M HAPPY TO RENT A CAR IN GOLDCAR, LUKAS

ŁUKASZ STASIUK, 24/05/2019

wszystko sprawnie działa nie ma do czego przyczepić się ...........

Grzegorz PETRUSEWICZ, 13/05/2019

Goldcar jest super, korzystam od kilku lat i zawsze bez niemiłych niespodzianek.

Radoslaw Frelak, 06/05/2019

Jest super, kolorowa, czytelna, miód na moich oczach! Polecam Bardzo

Marcin Wloch, 02/05/2019

Czytelna strona, jasne komunikaty i pełna informacja o cenie końcowej do zapłaty.

Marcin Wacko, 02/05/2019

Szybka i miła obsługa. Przyjazna cena , stosunek cena do jakości fantastyczny .

Marek Gembka, 07/04/2019

korzystam do 3 lat, jest super. Zawsze jak nowe samochody i miła obsługa na BGY

Radoslaw Frelak, 28/03/2019

Jak zbieramy opinie o Goldcar?

Po potwierdzeniu rezerwacji na stronie internetowej pojawi się możliwość oceny usługi i szybkości wynajmu samochodu za pomocą małego formularza na ekranie z potwierdzeniem rezerwacji.

Istnieje wiele stron, gdzie można ocenić usługi i zostawić opinie takie jak Tripadvisor, Ekomi czy Mytripcar. Tam też można przeczytać o za i przeciw danej usługi napisane przez różnych użytkowników, niemniej, opinie na naszej stronie są napisane przez tych użytkowników, którzy już wynajęli z nami samochód. Zanim wypożyczysz samochód z nami, prosimy o przeczytanie tego co prawdziwi klienci powiedzieli o wypożyczaniu samochodu z Goldcar.