Goldcar Opinii Alicante Lotnisko

Ocena ogólna Goldcar Opinii Alicante Lotnisko

Ocena na podstawie 1251 opinii

Wynajem Samochodów Goldcar Online

Robimy wszystko co możliwe, aby nieustannie ulepszać jakość naszych usług celem usprawnienia procesu rezerwacji samochodu. Dzięki naszej stronie internetowej, wersji komórkowej strony czy aplikacji znajdą Pańśtwo wszelką informację niezbędną do zapoznania się znaszymi biurami w 18 państwach takich jak Hiszpania, Włochy, Francja, Portugalia czy Grecja, samochodami, cennikiem, specjalnymi ofertami i promocjami w 17 językach.

Jesteśmy jedną z najlepszych tanich wypożyczalni samochodów i chcemy Ci to udowodnić.

Od wielu lat korzystam ze strony GoldCar.Aktualna jest bardzo dobra

Jerzy Adamus, 02/04/2019

Bardzo często korzystam z wypożyczalni. Naprawdę warto Pozdrawiam zespół

MARIUSZ SZYDLOWSKI, 02/04/2019

Strona bardzo przejrzysta. Szybka i łatwa rezerwacja. Polecam serdecznie.

LESZEK WENDROWICZ, 27/03/2019

Wszystko ok strona sprawnie robi rezerwacje. szczerze polecam . Sławek

Sławomir Lewandowski, 22/03/2019

super strona!Jestem bardzo zadowolony z informacji podanej na tej stronie!!!

jurij szatalow, 01/03/2019

Bardzo prosto i intuicyjna w użyciu strona. Możliwość płatności w dowolnej walucie.

Wojciech Kuberka, 11/10/2018

Korzystam od dawna, świetna stronka i łatwa w wykonaniu rezerwacji Serdecznie polecam!

Marta Kusmierczyk, 03/09/2018

Stronka super, to kolejny raz kiedy korzystam wszystkim polecam :-)

Marta Kusmierczyk, 14/07/2018

Nowa strona jest przejrzysta i intuicyjna.Niezbyt jasny jest wybór punków promocyjnych

Jerzy Adamus, 24/11/2017

rezerwacja przebiegła szybko i sprawnie , doświadczenia z odbioru samochodu na lotnisku również pozytywne

W?odzimierz Matuszewski, 13/10/2017

Very nice and user friendly UX. Good offers presented in simple way. Quick purchasing process.

Bartlomiej Sliwinski, 29/08/2017

Serdecznie polecam !!!

Marta Kusmierczyk, 23/08/2017

Polecam !

Marta Kusmierczyk, 20/07/2017

Polecam

Marta Kusmierczyk, 20/07/2017

Strona czytelna, prosta w obsłudze

Lukasz Lesniewicz, 14/06/2017

Jak zbieramy opinie o Goldcar?

Po potwierdzeniu rezerwacji na stronie internetowej pojawi się możliwość oceny usługi i szybkości wynajmu samochodu za pomocą małego formularza na ekranie z potwierdzeniem rezerwacji.

Istnieje wiele stron, gdzie można ocenić usługi i zostawić opinie takie jak Tripadvisor, Ekomi czy Mytripcar. Tam też można przeczytać o za i przeciw danej usługi napisane przez różnych użytkowników, niemniej, opinie na naszej stronie są napisane przez tych użytkowników, którzy już wynajęli z nami samochód. Zanim wypożyczysz samochód z nami, prosimy o przeczytanie tego co prawdziwi klienci powiedzieli o wypożyczaniu samochodu z Goldcar.

Używamy zarówno nasze ciasteczka jak i ciasteczka innych stron, aby zoptymalizować korzystanie z naszej strony oraz dostosować zawartość reklam do preferencji Użytkownika poprzez analizę surfowania Użykownika. Kontynuując surfowanie po stronie lub kliknięcie na którykolwiek element niniejszej strony, Użytkownik wyraża zgodę na użycie naszych ciasteczek. Aby dowiedzieć się więcej, proszę kliknąćtutaj.Ponadto, prosimy o wyrażenie zgody na używanie ciasteczek podmiotów trzecich związanych z przechowywaniem danych osobowych będącym wynikiem użytkowania strony. Zgadzam się na użycie ciasteczek podmiotów trzecich