Używamy zarówno nasze ciasteczka jak i ciasteczka innych stron, aby zoptymalizować korzystanie z naszej strony oraz dostosować zawartość reklam do preferencji Użytkownika poprzez analizę surfowania Użykownika. Kontynuując surfowanie po stronie lub kliknięcie na którykolwiek element niniejszej strony, Użytkownik wyraża zgodę na użycie naszych ciasteczek. Aby dowiedzieć się więcej, proszę kliknąćtutaj.Ponadto, prosimy o wyrażenie zgody na używanie ciasteczek podmiotów trzecich związanych z przechowywaniem danych osobowych będącym wynikiem użytkowania strony.

Zaakceptuj

Goldcar Opinii Alicante Lotnisko

Ocena ogólna Goldcar Opinii Alicante Lotnisko

Ocena na podstawie 1592 opinii

Wynajem Samochodów Goldcar Online

Robimy wszystko co możliwe, aby nieustannie ulepszać jakość naszych usług celem usprawnienia procesu rezerwacji samochodu. Dzięki naszej stronie internetowej, wersji komórkowej strony czy aplikacji znajdą Pańśtwo wszelką informację niezbędną do zapoznania się znaszymi biurami w 18 państwach takich jak Hiszpania, Włochy, Francja, Portugalia czy Grecja, samochodami, cennikiem, specjalnymi ofertami i promocjami w 17 językach.

Jesteśmy jedną z najlepszych tanich wypożyczalni samochodów i chcemy Ci to udowodnić.

Polecam, bardzo przejrzysta i czytelna witryna. Wypożyczalnia wzbudza zaufanie.

Rafał Wojtowicz, 23/07/2019

Naprawde polecam z całego serca. Wypozyczam już 2 lata i zawsze jesteśmy zadowoleni

MARIUSZ SZYDLOWSKI, 28/06/2019

Prosta, łatwa i przyjemna :)

Beata Kosinska-Wojda, 24/06/2019

Prosta nawigacja. Możliwość wyboru opcji ubezpieczenia. Atrakcyjne ceny i rabaty

Wojciech Kuberka, 04/06/2019

Strona intuicyjna w obsłudze, ciekawy interfejs graficzny. Możliwość wyboru waluty.

Wojciech Kuberka, 04/06/2019

Szybko, sprawnie, czytelnie! Szczególnie wygodne jako apka w smartfonie.

JAROSŁAW STAŃCZYK, 29/05/2019

Strona przejrzysta, zawiera wyczerpujące informacje. Proces rezerwacji przebiega bardzo sprawnie. POLECAM

MAGDALENA GAJEWSKA, 28/05/2019

Polecam Goldcar , rezerwacja przebiega bardzo sprawnie i bez problemowo

SŁAWOMIR PAWEŁ LEWANDOWSKI, 28/05/2019

Bardzo szybko i bezproblemowo można wynająć samochód w firmie Goldcar

MALGORZATA JOLANTA MALOSZOWSKA, 27/05/2019

Szybko i w dobrej cenie, szukałem w innych wypożyczalniach i były gorsze warunki.

PRZEMYSLAW WALENTY KAWALA, 21/05/2019

Jasna i czytelna strona. Ceny przystępne. Nowe samochody. Sprawnie i szybko!!!!

Krzysztof Bober, 18/05/2019

Od wielu lat korzystam ze strony GoldCar.Aktualna jest bardzo dobra

JERZY ANTONI ADAMUS, 02/04/2019

Bardzo często korzystam z wypożyczalni. Naprawdę warto Pozdrawiam zespół

MARIUSZ SZYDLOWSKI, 02/04/2019

Strona bardzo przejrzysta. Szybka i łatwa rezerwacja. Polecam serdecznie.

LESZEK WENDROWICZ, 27/03/2019

Wszystko ok strona sprawnie robi rezerwacje. szczerze polecam . Sławek

Sławomir Lewandowski, 22/03/2019

Jak zbieramy opinie o Goldcar?

Po potwierdzeniu rezerwacji na stronie internetowej pojawi się możliwość oceny usługi i szybkości wynajmu samochodu za pomocą małego formularza na ekranie z potwierdzeniem rezerwacji.

Istnieje wiele stron, gdzie można ocenić usługi i zostawić opinie takie jak Tripadvisor, Ekomi czy Mytripcar. Tam też można przeczytać o za i przeciw danej usługi napisane przez różnych użytkowników, niemniej, opinie na naszej stronie są napisane przez tych użytkowników, którzy już wynajęli z nami samochód. Zanim wypożyczysz samochód z nami, prosimy o przeczytanie tego co prawdziwi klienci powiedzieli o wypożyczaniu samochodu z Goldcar.