Goldcar Malaga Flygplats Omdömen

Golbal utvärdering Goldcar Malaga Flygplats Omdömen

Utvärderingen baserad på 592 omdömen

Goldcar hyra bil online

På Goldcar har vi medvetet arbetat med att förbättra användarupplevelsen när du bokar din bil. Via webben, mobilversion eller vår app, så garanterar vi all nödvändig information så att du får information omvåra kontor i 18 länder som Spanien, Italien, Frankrike, Portugal eller Grekland bland annat, bilar, särskilda prisklasser, erbjudanden och kampanjer på 17 språk.

Vi är ett av de bästa företagen för uthyrning av lowcost hyrbilar, och det vill vi visa dig.

Mycket bra - snabbt och lätt - tack från Kund sen många år tillbaka

Bo Torstensson, 04/09/2018

Mycket smidigt, enkelt och bra. Kan rekommenderas för alla som ska hyra bil

Torbjörn Arvidsson, 03/09/2018

Grymt bra och logisk sida. Man kan lätt hitta rätt pris och vilken bil som man får.

Marcus Martinez Molina, 02/07/2018

JÄTTEBRA lätt och enkel, supernöjd. effektiva och snabba, inget krångel

camilla ederyd, 22/11/2017

Good and clear content and very easy to use. I will probably use it again.

Christer Gustafsson, 18/11/2017

lätt och bra att boka har alltid fått fräscha bilar och med Click'n go är det mycket smidigt.

Ronny Johansson, 11/10/2017

Siden er bra, men skulle gjerne sett at dere klarte å få frem de gangene jeg har hyrt bil tidliger, ca 10 ganger har jeg hyrt av goldcar i Malaga de siste 3 årene. Dette bør jeg også få poeng for. Mvh Nils Petter Foss

Nils Petter Foss, 11/09/2017

Enkelt, klart och tydligt.

Hansi Stafbom, 23/08/2017

Enkel och instruktiv

Björn Lagerstedt, 19/08/2017

väldigt lätt och överskådlig.

Tommy Karlsson, 14/08/2017

Fungerar perfekt hoppas vi får bilen lika snabbt!

Lars Lundin, 03/08/2017

Snabbt och enkelt att boka Lena från Täby bokar på Malaga AGP

Lena Granqvist, 26/06/2017

Snabb och effektiv

Eric Ericsson, 31/05/2017

Fungerade perfekt, ser fram mot bemötande när jag skall hämta bilen!

Lars Lundin, 24/05/2017

Enkel och lätt att förstå

Per-Uno Klintberg, 26/04/2017

Hur hämtar vi in dessa omdöme om Goldcar?

När bokningen är bekräftad via denna webbplats, erbjuder vi möjligheten att bedöma servicen och tiden det tar när du hyr en bil genom en liten ruta på bekräftelseskärmen.

Det finns många plattformar för att bedöma service och åsikter som Tripadvisor, Ekomi eller Mytripcar där du kan läsa fördelar och nackdelar skrivna av vilken som helst användare, men åsikterna som visas här är enbart från kunder som redan har bokat sin bil. Så innan du hyr en bil med oss, ger vi dig möjligheten att läsa vad andra riktiga kunder som redan har bokat med oss har sagt om Goldcar.

För att förbättra din webbläsarupplevelse och visa annonser relaterade till dina inställningar genom att analysera dina vanor använder vi våra egna cookies och från tredje part. Om du fortsätter att bläddra på den här sidan eller på något av dess element accepterar du användningen av våra egna cookies. För mer information, klicka här.Vi behöver ditt samtycke för användningen av cookies från tredje part i samband med behandlingen av dina personuppgifter från användningen. Jag accepterar användningen av cookies från tredje part. Jag godkänner Cookies från tredje part