Używamy zarówno nasze ciasteczka jak i ciasteczka innych stron, aby zoptymalizować korzystanie z naszej strony oraz dostosować zawartość reklam do preferencji Użytkownika poprzez analizę surfowania Użykownika. Kontynuując surfowanie po stronie lub kliknięcie na którykolwiek element niniejszej strony, Użytkownik wyraża zgodę na użycie naszych ciasteczek. Aby dowiedzieć się więcej, proszę kliknąćtutaj.Ponadto, prosimy o wyrażenie zgody na używanie ciasteczek podmiotów trzecich związanych z przechowywaniem danych osobowych będącym wynikiem użytkowania strony.

Zaakceptuj

Goldcar Opinii Malaga Lotnisko

Ocena ogólna Goldcar Opinii Malaga Lotnisko

Ocena na podstawie 906 opinii

Wynajem Samochodów Goldcar Online

Robimy wszystko co możliwe, aby nieustannie ulepszać jakość naszych usług celem usprawnienia procesu rezerwacji samochodu. Dzięki naszej stronie internetowej, wersji komórkowej strony czy aplikacji znajdą Pańśtwo wszelką informację niezbędną do zapoznania się znaszymi biurami w 18 państwach takich jak Hiszpania, Włochy, Francja, Portugalia czy Grecja, samochodami, cennikiem, specjalnymi ofertami i promocjami w 17 językach.

Jesteśmy jedną z najlepszych tanich wypożyczalni samochodów i chcemy Ci to udowodnić.

Als je een all in optie kiest alles verloopt zonder enige problemen.

Wojtek Truchlinski, 17/07/2019

Czytelna, zrozumiała i intuicyjna w obsłudze, jasne przedstawienie oferty.

Tomasz Kaczmarek, 24/06/2019

Bardzo profesjonalna obsługa. Przyjazny interface. Duża ilość opcji do wyboru.

Tomasz Neumann, 26/03/2019

super, bardzo przejrzysta strona, wygodna, logiczna i, co ważne, w języku polskim.

Sebastian Bartoś, 20/03/2019

Strona Panstwa firmy jest jasna i czytelna. Opisy są przejrzyste. Nie trzeba szukać

Krzysztof Świetla, 20/03/2019

jestem bardzo zadowolony że strona jest w moim języku ;) duży plus ;)

dawid kujawa, 19/03/2019

super i cieszę się że jest w moim języku duży plus ;) na waszą korzyść ;)

dawid kujawa, 19/03/2019

Wcześniej zawsze wypożyczałem auto w Centauro. Od chwili zmiany na GoldCar jest zdecydowanie lepiej!

Adam Malczewski, 14/09/2018

super strona czytelna prosta miło korzystać chętnie tu wrócę znowu

Teresa Próchniewicz, 03/09/2018

czytelna i łatwa w obsłudze zarezerwowanie samochodu zajeło nie całe 5 minut

Adam Borzecki, 15/07/2018

Strona w pełni intuicyjna i prosta w obsłudze. dostępna dla każdego

Dariusz Kubiak, 01/07/2018

Bardzo dobra strona internetowa dostawcy, bardzo przejrzysta i intuicyjna

Piotr Miselis, 18/12/2017

Rezerwacja jest dziecinnie łatwa. Ceny konkurencyjne. Polecam wszystkim

Dariusz Kowalski, 22/10/2017

Prosta i jasna w obs?udze i przej?rzysta grafika

Krzysztof Hala, 01/05/2017

Jak zbieramy opinie o Goldcar?

Po potwierdzeniu rezerwacji na stronie internetowej pojawi się możliwość oceny usługi i szybkości wynajmu samochodu za pomocą małego formularza na ekranie z potwierdzeniem rezerwacji.

Istnieje wiele stron, gdzie można ocenić usługi i zostawić opinie takie jak Tripadvisor, Ekomi czy Mytripcar. Tam też można przeczytać o za i przeciw danej usługi napisane przez różnych użytkowników, niemniej, opinie na naszej stronie są napisane przez tych użytkowników, którzy już wynajęli z nami samochód. Zanim wypożyczysz samochód z nami, prosimy o przeczytanie tego co prawdziwi klienci powiedzieli o wypożyczaniu samochodu z Goldcar.